Offertes Aanvragen v0.2

Of bel:

030 - 80 80 00 3

 

 

Verkooptrainingen offertes

Verkooptraining V0.3aVerkooptrainingen (ook wel sales trainingen genoemd) of verkoop coaching kan u ondersteunen om uw sales team succesvoller te laten zijn en meer (kwalitatieve) omzet te genereren. Uw wilt een succesvol en goed functionerend verkoopteam dat het onderscheid bepaalt tussen uw organisatie en uw concurrenten! De marges en de prijzen staan continue onder druk, dus staat uw sales team ook meer en meer onder druk, met de juiste verkooptraining kunt u dit verbeteren, oplossen en uw sales team nog meer motiveren en ondersteunen. Daarnaast veranderen de verkoopkanalen, businessmodelen en verkoopmethodes regelmatig, er wordt steeds meer vanuit een team verkocht in plaats vanuit een individu. De passende verkooptraining door een organisatie die deze ontwikkelingen voor u volgt en daar actueel op inspringt, kan u veel tijd en geld sparen. Binnen de meeste organisaties wordt door slechts 20 procent van het sales team 80 procent van de omzet binnengehaald, om dit beter in balans te krijgen is verkooptraining van een externe organisatie zeer waardevol. Verkooptraining en -coaching is een effectieve methode om dit gat te dichten of de vaardigheden beter te benutten. Een verkoper moet bij andere mensen dingen voor elkaar krijgen met als uiteindelijk resultaat het binnenhalen van – nieuwe of extra - omzet. Dit lukt absoluut het best wanneer hij/zij actief, gestructureerd en doelgericht te werk gaat. Verkooptrainingen helpen u hierbij. Wilt u één of meerdere offertes ontvangen van een verkooptraining organisatie, vul dan de onderstaande velden in.

Omzetverhoging met 50%

Het rendement van een team kan met meer dat 50 procent toenemen wanneer het team goed gemotiveerd is en duidelijk communiceert. Met behulp van teambuilding kunnen de doelen van een organisatie sneller en efficiënter behaald worden en zijn de medewerkers beter in staat zichzelf te ontwikkelen. Niet alleen binnen de organisatie heeft uw medewerker voordelen bij een goed functionerend team, ook buiten uw organisatie kan dit van pas komen. Het is algemeen bekend dat een goed gemotiveerd team absoluut productiever en slagvaardiger is. De onderlinge verhoudingen en de besluitvorming zullen dankzij goede teambuilding verbeteren.

Focus

Voor de meeste organisaties is het vaak niet eenvoudig om grip op de verkopers te krijgen, te weten wat ze doen en te meten waar ze mee bezig zijn. Goede begeleiding voor het sales team en binnen de organisatie zorgt voor beter communicatie en transparantie. Dit lijdt tot betere verkoopcijfers, hogere omzet en meer wederzijdse erkenning binnen de verschillende afdelingen en verantwoordelijkheden. Coaching moet ingezet worden om te ondersteunen bij het verbeteren van de prestaties. Betere, soms andere, tijdsbesteding, duidelijke en meetbare targets en afspraken en gedragsoptimalisatie moet ertoe lijden dat de doelstellingen met plezier en kosteneffectief gerealiseerd worden. Met ondersteuning van buiten middels training en/of coaching kan dit behaald worden. De juiste focus, de juiste verdeling van taken en verantwoordelijkheden en professionalisering geeft uw verkoop team uiteindelijk ruimte om nieuwe markten en innovaties aan te boren. Vanuit de interne organisatie is het meestal onhaalbaar dergelijke (gedrags-) veranderingen te realiseren. De juiste (extra) 'sparrings' partner op dit gebied levert u beduidend meer rendement op dan zelf proberen uw verkoopteam te verbeteren en nieuwe markten aan te boren. Ondersteuning in beter communiceren en verkooptechnieken met de juiste focus zal uw sales team succesvoller maken.

Teambuilding

Teambuilding wordt gebruikt om organisaties beter te laten samenwerken op basis van de eigen bedrijfscultuur. Een hecht team is de olie voor een goed functionerend bedrijf. Net als bij auto´s moet deze olie, door middel van teambuilding, ververst worden. Teambuilding is er op gericht om op een andere manier naar de organisatie, collega´s en jezelf te kijken. Dankzij succesvolle teambuilding zal men binnen de organisatie beter zijn eigen plek en de waarden van collega´s leren kennen, hierdoor is een organisatie in staat beter en duidelijker te communiceren. Een goede en duidelijke communicatie verbetert de werksfeer, de motivatie en de resultaten. Wanneer uw organisatie regelmatig investeert in teambuilding, merkt men dat dit zich ruimschoots terugbetaalt.

De juiste keuze

U bent opzoek naar een trainings-/coaching partner die voor u verkooptraining en/of –coaching of teambuilding verzorgt, een leverancier die met u meedenkt , naar u luistert en uw organisatie en mensen ruimte geeft om zichzelf te ontwikkelen? Neem contact met ons op en op basis van uw wensen zoeken we naar de juiste ondersteuning voor u. Uwbeste gaat organisaties benaderen die verkooptrainingen verzorgen, uiteindelijk krijgt u de juiste verkooptraining offertes die bij uw organisatie passen.