Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Beste series op Amazon Prime

Beste series op Amazon Prime

Amazon Prime is een geweldige manier om je favoriete programma’s en films te bekijken. Het heeft een uitgebreide selectie aan inhoud, waaronder veel exclusieve Amazon Originals. Als je op zoek bent naar iets nieuws om naar te kijken, zijn hier de beste series op Amazon Prime.

The Boys

The Boys is een edgy en actievolle show die een groep burgerwachten volgt die het opnemen tegen corrupte superhelden. Het is een donkere en gruizige show die niet bang is om grenzen te verleggen. Kijkers zullen zowel geschokt als vermaakt worden door de serie.

The Peacemaker

Onlangs uitgebracht, The Peacemaker is een serie die je gezien moet hebben voor superheldenfans. De show volgt een pacifistische diplomaat die voor niets stopt om vrede te brengen. Hij gebruikt een reeks speciale niet-dodelijke wapens en is de oprichter van het Pax Institute. De schurken waar hij het tegen opneemt zijn dictators en krijgsheren die de wereldvrede bedreigen.

Reacher

Hoewel Tom Cruise Jack Reacher in films had gespeeld, komt hij fysiek niet overeen met de beschrijving van Jack Reacher uit de boeken, die veel groter en breder is. Alan Ritchson belichaamt het personage echter beter en brengt de juiste lichamelijkheid in de rol.

Reacher is het verhaal van een voormalige militaire politieman die van de ene plaats naar de andere drijft om onrecht recht te zetten. De show is gebaseerd op de boekenreeks van Lee Child en volgt Reacher terwijl hij verwikkeld raakt in onderzoeken en samenzweringen.

The Man in the High Castle

The Man in the High Castle is een dystopisch drama dat zich afspeelt in een alternatieve geschiedenis waarin de Verenigde Staten de Tweede Wereldoorlog hebben verloren. De show toont een verdeeld Amerika, waarbij Duitsland de oostelijke staten controleert en Japan de westkust. Het volgt Juliana Crain, een vrouw uit San Francisco, wanneer ze in het bezit komt van een film die een geallieerde overwinning in de oorlog laat zien. The Man in the High Castle komt op het juiste moment vanwege zijn verkenning van een verdeeld Amerika, maar het is ook griezelig in het licht van recente gebeurtenissen.

One Mississippi

One Mississippi is een zeer persoonlijke en ontroerende serie over de terugkeer van komiek Tig Notaro naar huis na de dood van haar moeder. Notaro geeft een indrukwekkende prestatie als ze de personages in haar leven realistisch portretteert, van haar emotieloze stiefvader tot haar aanhankelijke vriendin. Deze personages zullen resoneren met kijkers en hen herinneren aan hun eigen families en dierbaren. One Mississippi is een serie die meer aandacht en erkenning verdient.