Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Geënsceneerde reclamefotografie

Geënsceneerde reclamefotografie

 

Het gebeurt niet vaak dat de fotograaf uit Zwolle van Vincent Hartman Fotografie uitgenodigd wordt om naar Londen te komen voor een reclame lifestyleshoot. Nu heeft de Zwolse fotograaf een aantal jaren in Engeland gewoond alvorens hij opnieuw zijn fotostudio oprichtte in de gemeente Raalte en daar een groot aantal contacten aan overgehouden. Een vrijdag en een zaterdag in Londen fotograferen tegen gangbaar Nederlands tarief en reiskosten was natuurlijk geweldig!

De klant heeft een bedrijf in electronische cigaretten. Het is een sigaret die wel nicotine afgeeft maar geen schadelijke rook voor anderen. De cigaret mag daarom gebruikt worden in kantoren, restaurants, bars & clubs en publieke ruimten. In de weken voorafgaand aan de shoot hebben we intensief contact gehad over de gewenste sfeer, modellen en lokaties. We wisten dus precies welke foto’s we van te voren we gingen maken. Ook aan deze kant van de Noordzee zijn er voorbereidingen getroffen in de vorm van het inhuren van extra licht voor het uitlichten van de Blag Club. In de Blag Club had ik ooit eens een feestje gehad en ik kon me herinneren dat het daar altijd erg donker was. Als je het dan alleen met flitslicht gaat uitlichten dan is de sfeervolle ruimte uit de herinnering ineens een uitgeleefd hok. In deze foto hebben we een barscene gepeeld die realistisch oogt terwijl de club gesloten was.

Ook hebben we in de showroom van Flexiform in Islington een aantal kantoor situaties gefotografeerd en hebben we een fotostudio gehuurd voor een aantal gebruiks details. Later in de Fotostudio te Raalte hebben we nog een gebruiksfoto gemaak om aan te duiden dat dit een Brits product is.

 

 

https://www.studiovhf.com/reclamefotografie