Klant review

oktober 31, 2018 Uit Door

The Review Company is een ster in het persoonlijk maken van de video’s door  te werken met klant review. Door middel van een klant review wordt de boodschap in de video een stuk persoonlijker en weet de klant echt wat hij of zij aan het product heeft.

Hoe wordt een klant review gemaakt?

Wanneer een klant review wordt gemaakt is het van belang dat de geschikte klanten worden gekozen voor deze video. Wij kiezen klanten die iets hebben gekocht en daar (terecht) tevreden over zijn en daar iets over willen vertellen.

Professioneel

Niet alleen de klanten moeten geschikt zijn, het is ook heel erg belangrijk dat de video goed in elkaar steekt. Gelukkig werken er bij The Review Company alleen maar vakmensen en die weten precies hoe je een perfecte video maakt. Zij zullen de klant review op de juiste manier verwerken in de video.

Geschikte thema’s

The Review Company werkt niet alleen met vakmensen en kiest de juiste klanten reviews uit, ook weten ze precies welke vragen ze wel en niet moeten stellen en welke onderwerpen van belang zijn of juist weer niet. Zij weten de juiste snaren te raken en dat zorgt voor ideaal materiaal met een kop en een staart en met een duidelijke boodschap.