Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Architectuur

Interieurfotografie Nederland

Opnieuw naar Slingerbos Harderwijk

Ruim 2 jaar na de oplevering van het eerste gedeelte van de verbouwing aan de school RSG Slingerbos in Harderwijk ging fotograaf Vincent Hartman uit Zwolle opnieuw naar de school. Van Aagten interieurs hadden de interieurbouw afgerond en KVS Projectinrichting tekende voor het meubilair.

Interieurfotograaf

STUDIOVHF is een handelsnaam van Vincent Hartman Fotografie speciaal voor de zakelijke doelgroep. STUDIOVHF is gespecialiseerd in interieurfotografie, productfotografie en reclamefotografie. De tak interieurfotografie heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld en inmiddels werkt de fotograaf voor opdrachtgevers uit heel Nederland en door heel Nederland.

Bij het fotograferen van een interieur is de uitdaging ook de foto zelf interessant te maken voor de beschouwer. Een eenvoudige registratie levert saaie foto’s op die niet inspireren en het communicatiedoel van de opdrachtgever voorbij schieten. Voor Van Aagten fotografeerde STUDIOVHF eerder het zogenaamde Technasium. Een technische ruimte voor de ontwikkeling van leerlingen op technisch vlak. Dit keer werden de mediatheek gefotografeerd, de centrale hal, het auditorium, de kantine en zogenaamde open lesruimtes.

Interieurfotografie

Na jaren verschillende interieurs gefotografeerd te hebben behoort de fotograaf van STUDIOVHF uit Zwolle zolangzamerhand tot de toonaangevende interieurfotografen in Nederland. Kritische opdrachtgevers weten de studio inmiddels te waarderen voor verassende camera standpunten, strakke lijnen, loodrechte verticalen en bovenal goede contrasten en witte plafonds.

Wij nodigen u uit het portfolio te bekijken en horen graag van u!

 

https://www.studiovhf.com/gallery-interieurfotografie/centrale-hal-slingerbos-harderwijk