Een set nette nieuwe banden voor een even nette prijs

oktober 10, 2018 Uit Door

Nieuwe banden zijn als nieuwe schoenen voor je auto. Ze glimmen nog helemaal en als je nieuwe banden van een bewezen merk koopt weet je dat je er jarenlang mee doet. Maar net als bij nieuwe schoenen koop je de banden die je wilt natuurlijk het liefst zo goedkoop mogelijk. En dat doe je P. van Raay Bandenservice.

Zijn nieuwe banden duurder dan tweedehandsbanden?

Niet perse. Vaak is de aanschafprijs van nieuwe banden een stuk hoger. Dat is ook logisch want nieuwe banden hebben bijvoorbeeld een dieper profiel waardoor ze nog langer meegaan. En dat betekent een lagere prijs per jaar dat je erop rijdt. Afhankelijk van je rijgedrag en het type auto dat je rijdt kan een expert je vertellen of je op termijn goedkoper uit bent met tweedehands of nieuwe banden. Dankzij het inkoopbeleid van P. van Raay Bandenservice koop je in ieder geval altijd zo goedkoop mogelijk een set nieuwe banden.

 

Beter voorbereid de weg op

Niets rijdt zo lekker als een set nieuwe banden. Als je veel kilometers maakt of je auto voor werkzaamheden gebruikt doe je verreweg het langst met nieuwe banden. Je gaat veiliger de weg op en je bespaart op brandstofkosten door de betere wegligging. Twijfel je of je huidige banden goed uitgebalanceerd zijn? Ook dat laat je controleren door de professionals bij P. van Raay Bandenservice.