De barber in Breda brengt weer vorm in jouw baard

februari 13, 2019 Uit Door

Heb je een baard? Laat deze dan onder handen nemen door de barber uit Breda. Jouw baard wordt met de grootste zorg bijgeknipt én gestyled. Maar ook voor een goede scheerbeurt mag je bij Hier en Dhaar binnenlopen. Uiteraard zorgt de barber ervoor dat jouw baard met de beste producten wordt behandeld zodat je helemaal fris naar buiten loopt. De producten die gebruikt worden zijn tevens allemaal milieuvriendelijk. Dus met een kappersbezoek draag je ook nog eens je steentje bij aan een beter milieu. Klinkt goed, toch?

Meer dan alleen een barber in Breda

Knippen, kleuren, stylen, alles wordt door de kapper van Hier en Dhaar tot in de puntjes geregeld. Naast dat jij zeker weet dat alles tiptop verzorgd wordt, is creativiteit ook een belangrijke kernwaarde binnen Hier en Dhaar. Deze creativiteit gaat veel verder dan alleen creatieve kapsels. Zo zijn er regelmatig kunstenaars te vinden in de kapsalon. Laat je inspireren en verwennen door de barber in Breda. Nog geen idee wat voor kapsel je wilt laten knippen? De kapper voorziet je graag van persoonlijk en eerlijk advies. Zo weet je zeker dat jij de zaak uitloopt met een kapsel dat bij je past.

Maak online een afspraak bij de barber in Breda

Wil je binnenkort plaatsnemen in de kappersstoel bij de barber in Breda? Maak dan eenvoudig online een afspraak. Ga je voor een totaal andere look of wil je enkel je baard bijwerken? Maak je wensen kenbaar aan de barber in Breda van Hier en Dhaar en je loopt er weer stralend bij. Wist je dat je hier ook als vrouw aan het juiste adres bent? Van kleuren tot knippen en van balayage tot highlights. Voor Hier en Dhaar is geen uitdaging te complex. Doe online alvast wat inspiratie op en verwezenlijk jouw haardroom. Graat tot ziens bij de barber in Breda.

http://hierendhaar.nl