Ontharen met een IPL behandeling

december 10, 2018 Uit Door

Als je zoekt op de term schoonheidssalon Tilburg, dan kom je vrij snel Schoonheidssalon KNAP tegen. Deze kleine maar persoonlijke schoonheidssalon is een hele goede salon voor je wekelijkse of maandelijkse schoonheidsbehandelingen. Bij schoonheidssalon KNAP kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen voor elk huidtype, maar ook voor ontharen van het gehele lichaam, of bepaalde lichaamsdelen.

Ontharen Tilburg

Sinds mei 2018 kun je bij Schoonheidssalon KNAP terecht voor definitief ontharen door middel van een IPL behandeling. Deze ontharingsmethode is vrijwel pijnloos en werkt op basis van lichtimpulsen. De pijn die men ervaart is te vergelijken met een elastiekje die wordt strakgespannen en op de huid wordt losgelaten.  Dat valt dus reuze mee voor de meeste mensen. Door deze lichtimpulsen worden de haarzakjes doodgemaakt, en groeit de haar in princiepe niet meer terug. Bij sommige haarkleuren werkte het echter niet goed vanwege pigment dat in de haar zit. Met name witte, grijze en rode haren zijn erg lastig om te verwijderen met een IPL behandeling. Een witte huid met blonde haartjes kan door IPL niet behandeld worden omdat men voor de geleiding van licht het pigment van de haartjes gebruikt. Witte, rode en grijze haren bevatten nauwelijks tot geen pigment waardoor er ook geen geleiding plaatsvindt.

Zijn de haren voor altijd weg?

Ja, de haarzakjes die vernietigd zijn kunnen na een IPL behandeling nooit meer een haartje produceren. Hun eiwitstructuren zijn op microscopisch niveau samengekleefd en dat is iets wat het lichaam niet meer kan repareren.

Helaas zijn er op onze huid duizenden haarzakjes die slapen of slechts lichte dons produceren, maar die nog door hormoonveranderingen wakker kunnen worden in een later stadium in ons leven, bijvoorbeeld bij zwangerschap, in de menopauze, bij gebruik van bepaalde medicamenten (antibiotica, hormoonpreparaten, doping), stoornissen in het endocriene stelsel (schildklier, hyperactiviteit bijnieren bij stress, ovariacysten), of bij een periode van veel inspanning. Ook kan het gewoon familiaire aanleg zijn. Bij jonge mannen zal dit vaker voorkomen omdat zij meer testosteron in hun lichaam hebben.

De schoonheidssalon is gevestigd aan huis, maar is zeer professioneel ingericht. Je kunt het vinden aan de Oerlesestraat, vlakbij het korvelplein in Tilburg.

Kom eens langs, en ervaar zelf de gemakken van het permanent ontharen met een IPL behandeling. Schoonheidssalon KNAP heeft aantrekelijke tarieven, en zelfs pakketten voor een betaalbare ontharing van uw gehele, of delen van uw lichaam.

Nooit meer scheren, nooit meer als een yeti met een korte rok het terras op…Wie wil dat nou niet?