Restaurant de Kommensaal met verse gerechten

november 22, 2018 Uit Door

In de buurt van Doesburg is het restaurant de Kommensaal gelegen. Een restaurant gevestigd in een oude- gerenoveerde boerderij met een prachtlocatie. Het restaurant staat bekend om haar gastvrijheid, gezelligheid en heerlijke gerechten. De Kommensaal Doesburg is ongeveer vijf minuten met de auto verwijderd van het centrum van Doesburg.

Gerechten uit de streek

Het restaurant De Kommensaal gebruikt alleen gerechten uit de streek. Er zijn hier meerdere redenen voor. De eerste reden is dat op deze manier je kan controleren of er goed met de producten en dieren wordt omgegaan. Ook kan je de kwaliteit van je voedsel waarborgen. Ten tweede is het goed voor het dierwelzijn en voor het milieu om lokaal te produceren. Ten derde stimuleer je de lokale economie en help je je regio een plekje verder zonder dat je inkoop hoeft te doen van grote multinationals.

Restaurant wat vroeger een boerderij was

Vroeger was het pand van het restaurant De Kommensaal een heuse boerderij. Toen het pand opgekocht was is het gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtig restaurant. Recentelijk is het terras van het restaurant ook vernieuwd, en heeft deze nu ook de prachtige uitstraling die hij verdient. Bent u nou moe van u zaterdag fietstocht, en heeft u behoefte aan een lekker kopje koffie? Of heeft u liever een lekker uitgebreide lunch met een glaasje prosecco? Voor de Kommensaal is het allemaal geen probleem. Bent u nou geïnteresseerd om een keertje langs te komen? Of wilt u een reservering boeken of meer informatie verkrijgen bekijk dan de website van De Kommensaal op de volgende link : de-kommensaal.nl