Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Human Dynamics

Ik ben voor mijn bedrijf op zoek naar een cursus Human Dynamics. Wij willen namelijk teambuilding doen met ons bedrijf en daarom willen wij graag zo een cursus gaan volgen. Volgens de website kunnen wij daar namelijk elkaar beter leren begrijpen en daardoor dus ook beter met elkaar om leren gaan. Ook kun je dan verschillen in je omgeving beter observeren, maar ook beter begrijpen en in de praktijk benutten. Natuurlijk leer je bij zo een cursus onder anderen zelfkennis en communicatiepatronen van anderen. Dit is namelijk de basis voor het begrijpen van anderen binnen een organisatie. Nu zijn wij dus op zoek voor ons bedrijf om iets te vinden waar wij dus een sterker team van kunnen worden. Wij willen namelijk een betere organisatiestructuur creëren en daarom dus op zoek naar zo een (vergelijkbare) cursus.

Googelen op Human Dynamics

Wij willen mensen beter leren begrijpen voor zowel onze eigen organisaties als klanten waarmee wij te werk gaan en daarom zijn we gaan Googelen op Human Dynamics in de hoop dat er een cursus is binnenkort die ons kan helpen met onze plannen voor teambuilding. Ik kwam dan ook met mijn collega’s uit op de website van SDP Advies. Zij zitten gevestigd in Gorinchem maar doen cursussen in panden daar in de buurt. Ook kan je je aanmelden op de website van SDP Advies voor een cursus Human Dynamics en wij willen daar graag aan mee doen. De structuur in ons bedrijf is namelijk een beetje een zooitje en daar mag zeer snel verbetering in komen! Wij gaan de cursus van SDP Advies volgen met ongeveer 7 personen van ons bedrijf. Daarbij weet ik niet of er nog mensen van andere bedrijven daar zijn.

SDP Advies

De cursus Human Dynamics van SDP Advies beviel ons zeer goed en we merken nu al dat er een betere structuur is in onze organisatie. Ook begrijpen we elkaar veel beter. Mocht je nou ook zo iets nodig hebben met je bedrijf of iets dergelijks, dan zal ik je zeker dit bedrijf aanraden met hun leerzame cursussen!