Mediator Veenendaal zoeken

juli 25, 2016 Uit Door

Vorige week was ik mediator Veenendaal zoeken op internet en kwam ik de website van In2Mediation tegen. Mijn vrouw en ik willen scheiden na zoveel jaar. Het is beter zo voor iedereen en zeker voor onze zoon van 12 jaar, die ook zeker merkt dat het niet meer gezellig is thuis en dat wij niet graag bij elkaar zijn. Daarom vinden wij dat het belangrijk is als wij naar een mediator gaan om te kijken hoe we haar opvoeding voort gaan zetten nu we niet meer bij elkaar zijn. Ook bij de rest van de scheiding denk ik dat het kan helpen om dingen makkelijk te kunnen oplossen en uit praten. Helaas vindt mijn man dit geen goed idee en volgens hem kunnen we het zelf oplossen thuis. Helaas zorgt dat nu al voor ruzies en daar hebben we alle twee geen zin in. Ik wil dit op een rustige, veilige manier oplossen en niet extra stress veroorzaken thuis.

Beiden partijen moeten willen

Een mediator kan echt zijn werk doen als beiden partijen moeten willen. Het is belangrijk om vertrouwen te hebben in elkaar en vooral samen te willen werken om een resultaat te bereiken. Wanneer de ene, dus mijn man in dit geval, geen zin daarin heeft kunnen we niet veel bereiken. Tijdens een kennismakingsgesprek vraagt een mediator of alle twee de partijen graag aan mee willen doen, en wanneer dat niet het geval is, gaat de mediator bijna niet eens aan beginnen.

Mediator Veenendaal

Het is belangrijk dat jij een goed beeld hebt van mediator Veenendaal. Ik heb tips gekregen van een mediator om met mijn man een gesprek in te gaan en te vertellen wat een mediator eigenlijk doet. Ik denk dat mijn man een andere beeld heeft van wat een mediator Veenendaal voor ons kan betekenen. Als ik dit uitleg misschien wilt die dan wel mee doen en het traject aangaan.