Nieuwbouw in Leuven of Antwerpen dat voldoet aan de EPB-regelgeving

0
157

Als je een deskundig bedrijf inschakelt voor nieuwbouw in Leuven of Antwerpen weet je zeker dat de woning voldoet aan de EPB-regelgeving. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Dit gaat over het energetisch totaalplaatje van je woning. Daarbij kun je denken aan isolatie, ventilatie, verwarming, luchtdichtheid en hernieuwbare energie. Bij het bouwen van nieuwbouw woningen wordt hier tegenwoordig rekening mee gehouden. Het is belangrijk een bouwbedrijf te zoeken dat in staat is nieuwbouw in Leuven of Antwerpen te bouwen volgens de eisen uit de EPB-regelgeving. Ideaal is het dan als dit bedrijf uit Leuven of Antwerpen ook nog werkt via de sleutel op de deur methode. Je hoeft je dan zelf nergens zorgen over te maken. Zij voeren de bouw uit en jij kunt er naderhand gelijk intrekken. Door een energiezuinige woning te bouwen draag je je steentje bij aan het milieu en bespaar je ook nog eens kosten.

Nieuwbouw in Leuven of Antwerpen laten bouwen door een professioneel bouwbedrijf

Bij nieuwbouw in Antwerpen en Leuven kun je kiezen uit verscheidene stijlen. Ben jij een liefhebber van klassiek? Of ga je juist voor een moderne woning? Een ervaren bedrijf kan voor jou een nieuwbouwwoning bouwen volgens verschillende bouwmethodes. Zo kun je je nieuwe woning in Leuven of Antwerpen laten bouwen volgens de sleutel op de deur methode. Je hoeft je dan zelf nergens druk over te maken. Een andere mogelijkheid is casco/ruwbouw waarbij je juist meer inspraak krijgt.

Sleutel op de deur methode in Antwerpen of Leuven

Weet jij wat de sleutel op de deur methode inhoudt? Een specialist vertelt je hier graag meer over. De sleutel op de deur methode is ideaal als jij een woning wilt bouwen in Antwerpen of Leuven, maar totaal geen zin hebt in alle zorgen die dit met zich meebrengt. Het bouwen van een nieuwbouwwoning is vrij complex, zeker sinds de invoering van de EPB-regelgeving. Daar hoef jij echter niet wakker van te liggen als je je nieuwbouw in Leuven of Antwerpen overlaat aan een professioneel bouwbedrijf dat werkt volgens de sleutel op de deur methode. De volledige bouw en alle zaken die hierbij komen kijken worden je volledig uit handen genomen. Uiteraard wordt je wel goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken en wordt je nauw betrokken bij de besluitvoering. Als het bouwbedrijf klaar is, kun jij gelijk in het huis trekken.