Paintball in Arnhem: durf jij het aan?

februari 23, 2017 Uit Door

Een ontzettend spannende teamactiviteit voor jou en je vrienden, of familie: paintball! In Ede, vlakbij Arnhem, ligt een oud kazerneterrein. Dit vormt het speelveld voor deze kleurrijke, bloedstollend spannende activiteit.

Paintball in Arnhem: super spannend!

Wanneer u ons terrein oprijdt zult u de spanning en de sfeer wellicht al voelen. U passeert oude tanks en kunt alvast eventuele schuilplaatsen in u opnemen voor tijdens het spel. U wordt door onze medewerkers persoonlijk ontvangen en vervolgens worden de spelregels en het doel van het spel aan u uitgelegd.

Paintball is een uitdagende teamsport, vol adrenaline. De sport is vrij nieuw in Nederland en vindt zijn origine in Amerika. Het doel van paintball is om je tegenstanders te beschieten met gekleurde verfbolletjes. Strategie, teamwork, snelheid en lef spelen een belangrijke rol.

Naast onze buitenarena beschikt paintballcentrum de Unit over drie indoor arena’s, zodat u ook bij slecht weer kunt paintballen. Paintballen is mogelijk voor groepen vanaf zes personen of meer. U krijgt twee uur de tijd om te spelen, en de benodigde uitrusting is bij de prijs inbegrepen. U dient een halfuur van tevoren aanwezig te zijn op ons terrein voor een veiligheids- en spelinstructie. Wanneer u niet op tijd bent gaat dit halfuur van uw speltijd af.

Wij bieden ook paintball aan voor kinderen. De paintballguns die de kinderen gebruiken zijn voorzien van veersysteem in plaats van persdruk, waardoor uw kind absoluut geen pijn zal hebben wanneer het geraakt wordt bij het paintballen. Er is voor iedere leeftijdscategorie iets te beleven!

Ben je er klaar voor?

Ben je klaar voor een potje paintball met je vrienden of je familie? Paintballcentrum de Unit is zeven dagen per week geopend van 10:00 uur tot 22:00, op basis van beschikbaarheid.

Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar voor het maken van een reservering of voor het beantwoorden van vragen. Wanneer u niet beschikt over eigen vervoer of om andere redenen liever niet zelf rijdt, kunt u gebruik maken van onze taxiservice. Meer informatie hierover kan worden opgevraagd door contact met ons op te nemen.