Uitbesteding van werkzaamheden aan lasbedrijf in lagenlonenland zorgt voor kostenbesparing

0
7

Het uitbesteden van materiaalbewerkingswerkzaamheden, zoals zandgieten, kunt u door een outsourcing bedrijf laten uitbesteden aan een vertrouwd lasbedrijf in een lagenlonenland. Het is dan wel zo prettig als het bedrijf dat de outsourcing op zich neemt verstand van zaken heeft. Zo moet dit bedrijf voldoende kennis hebben van outsourcing en de kostenbesparing die het oplevert. Het komt echter ook goed van pas als het bedrijf voldoende kennis heeft van de productie van uw producten. Een specialist op het gebied van de uitbesteding van materiaalbewerkingen, zoals zandgieten, kan bijvoorbeeld ook uw producten beoordelen en de productietechnieken kritisch analyseren. Dit kan ook bijdragen aan kostenbesparing. Door middel van engineering én uitbesteding kan uw product zeer voordelig worden geproduceerd bij een lasbedrijf in een lagelonenland.

 

Uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

Zandgieten is een specialistisch proces dat alleen een professionele gieterij kan uitvoeren. Die zijn echter ook te vinden in lagenlonenlanden. U kunt er dan ook voor kiezen om materiaalbewerkingen, zoals zandgieten, uit te besteden aan een lasbedrijf in een lagelonenland. Bij zandgieten wordt zand als afgietsel gebruikt om ijzer te gieten. Dit kunt u laten doen door een lasbedrijf in Nederland, maar het is goedkoper om dit uit te besteden aan een lasbedrijf dat is gevestigd in een land waar de lonen lager liggen. Voorbeelden zijn China, India, Pakistan of Polen. Laat u eerst voldoende adviseren voor u besluit of u het zandgieten laat gebeuren in lagelonenlanden in Azië of Europa. Een expert op het gebied van outsourcing kan u helpen bij het vinden van een geschikt lasbedrijf.

 

Materiaalbewerkingen die kunnen worden uitbesteed aan lasbedrijf in een lagelonenland

Om uw productiekosten omlaag te brengen, kunt u materiaalbewerkingen uitbesteden aan een lasbedrijf in een lagenlonenland. Er zijn vele materiaalbewerkingen die u kunt uitbesteden. Het gaat hierbij vaak om arbeidsintensief werk, zoals extruderen, smeden, verspanen, lassen en zandgieten. U hoeft deze uitbesteding niet zelf te regelen. Daarvoor kunt u namelijk een outsourcing specialist inschakelen. Administratieve rompslomp, taalbarrières en transportproblemen zijn voor uw bedrijf verleden tijd. Dit is dan de verantwoordelijkheid van het outsourcing bedrijf. Ook kan een dergelijk bedrijf u adviseren over het type lasbedrijf dat u het best kunt kiezen om bijvoorbeeld verspanen, lassen of zandgieten aan uit te besteden. U hoeft zich zo nergens meer zorgen over te maken.