Dit is waarom u kiest voor de huisarts in Eindhoven

0
66

Als u op zoek bent naar een praktijk met een breed pakket eerstelijns zorg, gaat u voor uw nieuwe huisarts naar de omgeving van Eindhoven. Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht voor een breed aanbod van zorg op het gebied van kleine ingrepen en advies. Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert van uitstekende dienstverlening door huisarts in Eindhoven.

Bij de huisarts in Eindhoven maakt u gemakkelijk gebruik van het elektronisch consult

Het is heel eenvoudig om veel zaken online te regelen. Zo heeft u ook snel en gemakkelijk online contact met uw huisarts in Eindhoven. Bij Huisartsenpraktijk Keunen neemt u gemakkelijk contact op voor een elektronisch consult. Heeft u een vraag aan uw huisarts of praktijkbegeleider? En denkt u dat het niet nodig is om een afspraak te maken, maar wilt u wel graag even contact met de huisarts in Eindhoven? Dan stelt u deze vraag gemakkelijk via het elektronische formulier. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een antwoord op uw vraag. Is het nodig, dan neemt de huisarts of praktijkbegeleider telefonisch contact met u op.

Groot team aan professionals bij de huisarts in Eindhoven

Bij de keuze voor uw nieuwe huisarts in de omgeving van Eindhoven is het van belang dat hij of zij goed is opgeleid. Dit geldt uiteraard ook voor de rest van de medewerkers van de huisartsenpraktijk. Zij dienen ook te beschikken over de juiste diploma’s. Bent u op zoek naar een nieuwe huisarts en wilt u er zeker van zijn dat u altijd op de juiste manier geholpen wordt, dan is het slim te kiezen voor een echte specialist. Bij Huisartsenpraktijk Keunen werkt een groot team van professionals. Zij staan voor u klaar bij consulten, zorg, kleine ingrepen, spoedgevallen en natuurlijk ook bij vragen. U bent dan ook van harte welkom wanneer u zich graag wilt aanmelden bij een goede huisarts in de omgeving van Eindhoven.