Kies voor professionele pijnrevalidatie en schakel een specialist in

0
28

Pijnrevalidatie kan u optimaal helpen wanneer u last heeft van vervelende pijnklachten. Dat is toch ook wat u wilt? Wanneer u continu pijnklachten ervaart aan bijvoorbeeld de schouder, rug of nek, kan het bijna onmogelijk zijn om uw dagelijkse bezigheden uit te voeren. En dat terwijl u vroeger vol in het leven stond en nergens last van had. Vaak komen de chronische pijnklachten niet alleen uit het lichaam, maar speelt gedrag, gezondheid en maatschappelijke participatie ook een rol. Daarom richten de specialisten van Revalis zich niet enkel op de ziekte en zorg, maar juist op de maatschappelijke participatie. Zo wordt er tijdens de pijnrevalidatie fysiotherapeutische behandelingen met psychologische bijeenkomsten gecombineerd, zodat u na een tijdje om kunt gaan met uw chronische pijnklachten. U wilt toch ook weer meedoen in de maatschappij?

Onverklaarbare lichamelijke pijnklachten. Hoe komt u ervan af?

Een revalidatiebehandeling van de specialist, zoekt altijd naar de kern van het probleem. Op die manier worden de klachten bij de bron aangepakt, waardoor het pijnrevalidatie efficiënter verloopt. Kampt u al tijden met onverklaarbare lichamelijke pijnklachten en bent al bij meerdere specialisten geweest? En heeft helaas niets geholpen en ervaart u op de dag van vandaag nog dezelfde onverklaarbare klachten. Daarvoor gaat u naar Revalis. Hier doen gespecialiseerde behandelaars onder toezicht van een revalidatiearts er alles aan om de lichamelijke pijnklachten naar de achtergrond te brengen. Na de pijnrevalidatie staat u weer volop in het leven en kunt u weer volledig participeren in de maatschappij.

Een specialistisch centrum voor pijnrevalidatie

Heeft u last van chronische pijn? Dan bent u niet de enige. Wist u dat bijna 20% van de Nederlandse bevolking chronische pijnklachten ervaart? Aarzel dan ook niet om een specialist als Revalis in te schakelen voor uw pijnklachten. Door te lang met uw pijnklachten rond te lopen, komt u in een vicieuze cirkel terecht waar u lastig uitkomt. U gaat maar niet met uw vriendengroep mee naar die verjaardag omdat u denkt hen tot last te zijn of dat ene afspraakje met uw collega zegt u toch maar op het laatste moment af. Herkent u dit? Hierdoor participeert u steeds minder in de maatschappij waardoor uw wereld klein wordt. Bij pijnrevalidatie van Revalis ligt de focus daarom niet op de pijn, maar op de maatschappelijke participatie.

Kies voor professionele pijnrevalidatie en schakel een specialist in