Een hardhouten vloer, er is niets anders dat erop lijkt!

0
7

Er is niets dat op een houten vloer lijkt wat betreft uitstraling, gevoel en zelfs geur. Zelfs houten vloeren in dezelfde stijl zijn nooit helemaal hetzelfde. Deze zijn keer op keer weer anders. Dat betekent dat niemand anders een vloer kan hebben die die er precies zo uitziet als die van u. En wilt u het allemaal nog wat specialer maken? Laat dan uw vloer op maat maken door Origineel Chapel Parket. Deze leverancier van hardhouten vloeren op maat voorziet u van een hardhouten vloer die helemaal voor u is gemaakt. Dat is pas een vloer met karakter.

Volledige hardhouten vloer geproduceerd in eigen beheer

Een hardhouten vloer in verschillende afwerkingen, geproduceerd door een fabrikant die ook de distributie in eigen beheer heeft. Ideaal! Dat komt omdat veel bedrijven hun vloeren importeren uit het buitenland en alleen maar bij u leggen. Bij Origineel Chapel Parket zit dit anders in elkaar. Dit bedrijf maakt namelijk al hun parketvloeren in eigen beheer. Dit begint al met hun participatie in zagerijen. Vervolgens voeren ze elke bewerking aan het hout tot aan het leggen van de hardhouten vloer in eigen beheer uit. Hierdoor kan het bedrijf u altijd garanderen van een hardhouten vloer van de hoogste kwaliteit.

Iedere woning verdient een prachtige hardhouten vloer

De vloer maakt zeker een kwart van de oppervlakte van uw woning op. En dat betekent dat de vloer voor een groot gedeelte de uitstraling van een ruimte bepaalt. Daarom zijn ze bij een specialist in parketvloeren genaamd Origineel Chapel Parket van mening, dat elk huis een mooie hardhouten vloer verdient. Of u nu een knus appartement heeft of in een luxe villa woont, een mooie hardhouten vloer, op maat gemaakt voor uw woning, maakt er een sfeervolle en warme plek van. Het interieur van uw woning is dan ook pas echt af als u er een mooie houten vloer in heeft liggen.