Lekkages vormen een grote oorzaak van verspilling, u voorkomt ze met een Prevost snelkoppeling

0
4

Prevost snelkoppelingen kopen en op voorraad in uw magazijn houden, is dé manier om u voor te bereiden op een onverwachts lek in het systeem. Als een koppelstuk niet goed past, dan is de kans natuurlijk groot dat deze gaat lekken. En zelfs als dat niet gebeurt, draait alsnog het hele systeem minder efficiënt. En dat kost keiharde euro’s! Door een Prevost koppeling op maat te bestellen bij KDS Advies zorgt u voor een perfecte aansluiting tussen het blaaspistool en het persluchtsysteem. En heeft u nieuwe onderdelen nodig? Dan kan KDS Advies u ook aan alle vervangende onderdelen, zoals een blaaspistool van het bekende merk Silvent helpen. Alles voor uw persluchtsysteem onder een dak bij KDS Advies.

Ook uw persluchtsysteem werkt efficiënter met de producten van Silvent

Silvent is al jarenlang hét merk dat wordt gebruikt om persluchtsystemen waterdicht te maken. Alles dat u nodig heeft van Silvent koopt u bij KDS Advies. Als u te weinig investeert in goed onderhoud van uw persluchtsysteem bijvoorbeeld, neemt de kans op lekkages en andersoortige beschadigingen sterk toe. Het resultaat is dat u bijvoorbeeld een mooi Silvent blaaspistool heeft, dat vervolgens niet goed werkt vanwege een lekkage in de koppeling. Door een nieuwe Prevost snelkoppeling te bestellen bij KDS Advies kunt u uw systeem goed onderhouden en voorkomt onnodige verspilling van energie. En daarmee geld.

Nooit meer een lekkage in uw blaaspistool dankzij een Prevost snelkoppeling

Een lekkend blaaspistool is natuurlijk nagenoeg waardeloos. De druk valt weg, en dan begint het lange zoeken naar het lek. En de oorzaak daarvan! Omdat de luchtdruk behoorlijk hoog op kan lopen, heeft u hiervoor goed materiaal nodig. En voor goed materiaal komt u natuurlijk naar KDS Advies. Hier kunt u bijvoorbeeld een nieuw Silvent blaaspistool bestellen. Daarnaast is het ook belangrijk dat de koppeling tussen blaaspistool en compressor goed is aangesloten. Zo niet, dan heeft u een lek en zal de efficiëntie van uw apparatuur met sprongen achteruit gaan. Met een Prevost snelkoppeling voorkomt u dit en kunt lange tijd maximaal gebruik blijven maken van uw persluchtsysteem.