Uw Beste Bedrijvengids
Image default
MKB

Een prijs uitreiken aan iemand die het echt verdient

We zijn gewend om prijzen aan uit te reiken aan mensen die uitzonderlijke prestatie binnen hun vakgebied hebben geleverd. Sportprijzen kennen we allemaal maar er worden ook oeuvreprijzen uitgereikt aan bijvoorbeeld schrijvers of muzikanten. En omdat het tegenwoordig zoveel makkelijker is om sportprijzen te bestellen, kunnen we mensen een prijs uitreiken op een kleinere schaal. Iemand die zijn target heeft gehaald op het werk bijvoorbeeld. Of de winnaar van een teambuilding activiteit. Reik eens een prijs uit aan iemand die het volgens jou echt verdient. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wie verdient volgens jou een prijs?

Bepaal eerst eens wie volgens jou een persoonlijke prijs verdient. Dat kan een vriend of vriendin zijn die hard aan de gezondheid aan het werken is. Of een medaille bestellen voor die collega die je een keer uit de brand heeft geholpen toen je met de handen in het haar zat. Of wat dacht je van die kennis die zich het afgelopen jaar extra heeft ingezet in de zorg? De reden maakt niet uit maar het is wel goed om dit van tevoren te bedenken voordat je naar sportprijzen gaat kijken. De keuze is namelijk enorm.

Wat voor sportprijs ga je geven?

Heb je besloten wie je om welke reden een prijs wilt uitreiken? Mooi! Dan is het nu tijd om de juiste sportbeker of medaille te kopen. In de meeste gevallen is het een stuk goedkoper om medailles te bestellen. Er is simpelweg minder materiaal en techniek nodig om een medaille te maken. Maar wees gerust, zelfs dan heb je nog tal van mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat het mogelijk is om online een medaille te bestellen waar je zelf een persoonlijke boodschap op af kunt laten drukken? Zo is een medaille niet alleen geschikt voor mensen die een sportieve prestatie hebben geleverd maar kun je aan iedereen die het verdient een mooie prijs uitreiken!