Bijles nodig ?

0
371

Wat is een bijlesleraar ?

Bijlesleraar zijn is dat je leerlingen kunt helpen met vakken en op verschillende niveaus. Deze niveaus beginnen met de basisschool en het hoogste niveau is het WO. Vooral wordt er veel aangeboden op middelbare school niveau. Op de basisschool is er bijles maar enkel in de vakken taal en rekenen. Bij de middelbare school zijn dit in bijna alle vakken die je kunt volgen op school. De vestigingen van bijlesleraar zitten op verschillende locaties. Zo zitten ze gevestigd in Almere, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Nieuw-Vennep, Leiden, Utrecht en Zaanstad. Bijles kan zowel thuis gegeven worden als in een van vestigingen.

Diensten

De diensten van een bijlesleraar zijn erg uiteenlopend. Je denkt misschien bij bijles alleen aan het helpen van je huiswerk en helpen je het vak beter te kunnen, maar daarnaast bieden ze ook examentraining aan huiswerkbegeleiding, citotoets trainingen, scriptiebegeleiding en het leren plannen en leren leren. Vaak snappen scholieren wel in de lessen hoe de hoofdstukken werken, maar hebben ze er een tussentijdse toets over dan komen ze alsnog met een onvoldoende thuis, vaak komt dit doordat ze dan op een verkeerde manieren leren. Of dat het plannen van het leren van de toetsen niet goed gaat waardoor ze uit eindelijk ook nog met hoge druk moeten leren, wat ook in veel gevallen niet stimuleert.

 Huiswerk begeleiding is dus helemaal niet alleen voor mensen die slechte cijfers halen op school, maar ook voor de leerlingen die niet goed zijn in plannen en hier graag verbetering in willen zien. Het is bewezen dat een leerling gemiddeld twee uur per dag met school bezig is naast tijd die ze zelf al op school zitten, veel leerlingen zitten hier lang niet op en ook daar is een bijlesleraar voor om hier structuur in te brengen zodat dit wel een gewoonte gaat worden. Je zult vast denken twee uren nog met school bezig naast de schooltijden daar kom ik lang niet op, maar als je eenmaal goed bezig bent en in het ritme zit dan vliegen die twee uren zomaar om. Alles voor de ondernemer.

http://www.bijlesleraar.nl/contact/