Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Sport

Handbaldames van Eurobottle Voorwaarts op stoom

Het handbalteam van Eurobottle Voorwaarts in Twello is in vorm. Het dames team dat gesponsord wordt door de bidon maker uit Dronten Eurobottle boekte goede resultaten in de tweede handbal league van Nederland. Ook in de bekerduels worden knappe resultaten neergezet. Als sinds twee jaar sponsort Eurobottle het eerste team van de handbaldames. De meiden maken zelf ook gretig gebruik van de bedrukte drink bidons. Elk lid van het team heeft zijn eigen bedrukte bidon met de naam het team en logo van de club op de bidons.

Handbaldames van Eurobottle zijn blij met de bidons

Tijdens de wedstrijd wordt er veel gewisseld in het handbal en ook zijn er timeouts om de tactiek door te nemen voor het restant van de wedstrijd. De eigen bedrukte bidons zijn dan welkom om in de break bij te tanken met water of een energiedrank. Sportvoeding is essentieel bij grote inspanningen en de smaak moet kloppen met het product. Bij veel bidons hou je een plastic smaak over maar de bidons van Eurobottle zijn duurzaam en groen (niet van kleur) en het water smaakt dan ook als water. In de Eurobottles zitten geen weekmakers en ze voldoen aan alle milieunormen. http://www.eurobottle.nl/biobased/188/5598/

Biobased drinkbidons lekken niet in je sporttas

De Biobased bidons hebben een volume van 500 als 750ml per fles en zijn gemaakt van natuurlijke producten zoals suikerriet en zullen ook in de vaatwasser niet krimpen, lekken of smelten. De biobased flessen van Eurobottle worden dus graag gezien door de handbaldames van Voorwaarts. Ook in de timeout wordt de tactische bespreking vastgelegd door camera’s en staan de meiden er goed op met hun eigen naam op de bedrukte bidon. De 10 bidons worden geleverd in een speciale actiekrat die je ook nog eens kunt winnen voor je team.

Lees hier meer over de actie van Eurobottle om een krat te winnen.