Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Sport

Personal trainer Ede zoeken

Laatst zocht ik naar een personal trainer Ede en gaf iemand mij de tip om voor Van Schaik Personal Training te gaan. Dit omdat zij heel goed bekend staan om hun gezonde en effectieve manier van het af laten vallen van hun klanten. En omdat ik dat zelf ook heel graag wil, heb ik dan ook al snel een kijkje genomen op de website. Ik heb zelf namelijk nog helemaal geen ervaring met personal training. En dus had ik bij vrienden, kennissen en familieleden die in (de buurt van) Ede wonen gevraagd of dat zij een goede personal trainer uit diezelfde plaats kennen. Waarna ik dus werd doorverwezen naar Van Schaik Personal Training.

Van Schaik als personal trainer Ede

Omdat ik als tip voor een personal trainer Ede dus Van Schaik Personal Training doorgegeven kreeg, ben ik die avond bij thuiskomst direct naar de website gegaan. En daar las ik dat zij er inderdaad om bekend staan dat hun klanten gezond afvallen binnen een afzienbare tijd. Daar ben ik ook zeker in geïnteresseerd! En dan met name in de natuur. Met natuurlijk een personal trainer! Een soort van bootcamp dus eigenlijk. Maar dan wordt er een schema gemaakt die puur bij mij past. Daarbij letten ze ook op de oefeningen of dat ik die wel of niet leuk vind. Want hun visie is dat wanneer je iets niet leuk vindt om te doen, bijvoorbeeld een saaie oefening, dat het ook niet goed genoeg oplevert.

Aan de slag

Vervolgens heb ik contact opgenomen met Van Schaik Personal Training en ben ik bij hen langs geweest. Daar werd een soort van medische scan van mij gemaakt en werden de doelen besproken. Vervolgens is er een heel schema op maat gemaakt waarmee we momenteel druk mee bezig zijn. Ik voel mij door het sporten in ieder geval een stuk lekkerder!