Gespecialiseerd bedrijf helpt u met een auto importeren vanuit diverse landen in de wereld

januari 6, 2017 Uit Door

Heeft u altijd al met verbazing gekeken naar de auto’s in Amerika, Canada of Japan? En droomt u ervan in zo’n auto te rijden? Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet zoveel heeft met Nederlandse auto’s, en u een fascinatie voor auto’s uit andere landen heeft. Dan kunt u ervoor kiezen om een auto te importeren. Als u een auto laat invoeren, haalt u dus een auto vanuit een ander land naar Nederland, zodat u er zelf in kunt rijden. Maar hoe pakt u zoiets aan? Het is niet iets wat u even snel doet. Zeker niet als u een auto wilt invoeren vanuit bijvoorbeeld Japan of Canada. Gelukkig zijn er bedrijven die u daarbij kunnen helpen. Zij weten alles wat u nodig heeft en moet eregelen om een auto te importeren.

Auto importeren: laat het doen door een specialist met kennis van invoerrechten

Een auto invoeren is een hele klus. Zo moeten er bijvoorbeeld verschillende verzekeringen worden geregeld en moet u zorgen dat de auto wordt aangegeven. Daarom is het slim om een specialist in te schakelen. Deze kan de door u gewenste auto importeren. Kies hierbij voor een bedrijf dat de nodige kennis heeft van invoerrechten en de kosten die komen kijken bij het importeren van auto’s. Natuurlijk is het iet alleen mogelijk om auto’s te importeren, maar kunnen ook motoren en oldtimers geïmporteerd worden. De uiteindelijke prijs die u betaalt voor de auto, zal bestaan uit verschillende onderdelen zoals de transportkosten, BTW, aankoopprijs en invoerrechten. Natuurlijk wilt u niet te veel betalen; kies daarom altijd voor een bedrijf dat eerlijke prijzen hanteert.

Geen verrassingen achteraf: offerte aanvragen alvorens auto importeren

Een auto importeren is helaas niet gratis. Maar u kunt er natuurlijk wel voor zorgen dat u de kosten zo veel mogelijk beperkt. Daarvoor schakelt u een specialist in. Er zijn niet veel auto import bedrijven in Nederland. Het is belangrijk dat u de juiste specialist kiest, waar u een offerte aan kunt vragen. In deze offerte staat dan precies wat de kosten zullen zijn. Wilt u een auto invoeren, dan komt u ook nooit voor verrassingen te staan. Het is dan wel belangrijk dat de offerte zo specifiek mogelijk wordt ingevuld, zodat er een goede indicatie van de kosten gegeven kan worden. Zo is het belangrijk om het specifieke merk aan te geven en daarbij ook het bouwjaar en het model van de auto.