4 seasons Olivia en 4 seasons Valentine: bestand tegen weersomstandigheden

augustus 27, 2015 Uit Door

In Nederland kunnen de weersomstandigheden zeer verschillen, maar de 4 seasons Valentine loungeset is hier tegen bestand. De 4 seasons Olivia is daarnaast net zo stevig en bestand tegen extremen. Het grote voordeel is dan dat de meubels niet verplaatst hoeven te worden en het hele jaar buiten blijven. Hevige regenval of ijzige vrieskou zijn geen probleem voor deze modellen. Ook extreme droogte en felle zon maken geen kans. De meubels zullen niet verkleuren en de stevigheid blijft gegarandeerd. De verschillende onderdelen alsmede de kussens zijn voorzien van een beschermende laag dat vuilafstotend werkt. De kussens kunnen indien gewenst met een speciaal wasmiddel gewassen worden zonder dat de laag wordt verwijderd.

Onderhoud van een 4 seasons Valentine en een 4 seasons Olivia

Het onderhoud van een 4 seasons Valentine en een 4 seasons Olivia is zeer eenvoudig. Men kiest voor een mild middel zodat het vlechtwerk goed intact blijft alsmede de beschermlaag. Het wordt nadrukkelijk afgeraden om agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Ook een hogedrukreiniger wordt hieronder geschaard. Het is beter te kiezen voor een milde substantie zoals groene zeep. Deze is PH neutraal en laat geen krassen achter. Door na te spoelen met schoon water worden de meubels doeltreffend gereinigd en blijven ze jarenlang een lust voor het oog. Voor de reiniging van een 4 seasons Valentine of Olivia is twee keer per jaar voldoende.

Het gebruik van een afdekhoes bij een 4 seasons Valentine

Om de meubels van de 4 seasons Valentine loungeset nooit te hoeven reinigen is het gebruik van een afdekhoes aan te raden. Deze zijn voor alle modellen beschikbaar in uiteenlopende maten. Er is vol op keuze. Het is bijvoorbeeld mogelijk de meubels apart van elkaar te bedekken maar men kan er ook voor kiezen een grote hoes te gebruiken. Indien mogelijk kan het uitkomst bieden een buitentent te plaatsen zodat men direct naar buiten kan met mooi weer. Als het net geregend heeft zouden de zitmeubelen van de 4 seasons Olivia of Valentine nog wel eens nat kunnen zijn. Door het gebruik van een afdekhoes wordt dit voorkomen.

https://www.vdgarde.nl/