Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Bouwen aan een Tiny House

Het woonconcept TinyHouseLisse.nl geniet van een groeiend aantal fans. Voor veel mensen staat het idee van “betaalbaar woningeigendom” op de voorgrond en de vraag hoeveel zo’n klein huisje eigenlijk kost, welke kosten onvermijdelijk zijn en aan welke kant er bespaard kan worden, staat daarom ook relatief snel op de voorgrond. Wie overweegt om een deel van het werk zelf over te nemen – dat wil zeggen de zogenaamde “tiny house hypotheek” – kan natuurlijk de productiekosten verlagen. 

 

Hieronder geven we u enkele punten waarmee u in ieder geval rekening moet houden bij dit besparingsmodel:

De meeste fabrikanten bieden nu zelfs de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende uitbreidingsfasen. Wie kiest voor een volledig professioneel geleverd en ontwikkeld model, moet rekenen op kosten vanaf 45.000 euro. Om kosten te besparen, is het vaak mogelijk om het model in een eerder stadium aan te schaffen. Dit gaat van de eigen aanname van het sluitwerk in het interieur tot de aanschaf van een tiny house.

Natuurlijk biedt uw eigen handwerk de mogelijkheid om het Tiny House naar uw eigen ideeën in te richten. Lees hier meer over tiny houses. Dit vereist echter niet alleen een werkplaats, maar ook wat bouwmachines en vakmanschap. De verhuur van bouwmachines biedt de mogelijkheid om een alternatief te vinden voor dure aankopen en het materiaal direct voor de gevraagde periode te huren. Als u bouwmachines wilt huren, hoeft u zich geen zorgen te maken over de opslag ervan na gebruik. Dit maakt de verhuur van gereedschap de perfecte oplossing voor een dergelijk project.