Review houten vloer Veenendaal

januari 31, 2017 Uit Door

Wij waren op zoek naar een houten vloeren in Veenendaal. Wij zijn de familie Jansen en wij wonen in Veenendaal. In december zijn wij begonnen met een verbouwing van de woonkamer. Hierbij kwamen een aantal dingen kijken. Zo is de woonkamer vergroot en alles opnieuw gewit. Ook moesten wij hiervoor een nieuwe vloer. We hebben jaren laminaat gehad in de woonkamer, maar mijn vrouw wilde graag een echte houten vloer. Hierdoor zijn wij op zoek gegaan naar een perfect materiaal voor onze nieuwe woonkamer. We kwamen er al vrij snel achter dat een massief houten vloer perfect is voor de nieuwe woonkamer. Onze voorkeur voor de houtsoort gaat uit naar eiken hout. Toen zijn we op zoek gegaan naar een perfect bedrijf wat ons hiermee kon helpen. Omdat we in Veenendaal wonen, kwamen de bedrijven uit Veenendaal het eerst naar boven en zo vonden wij Ambifloor.

Het leggen van houten vloeren in Veenendaal

Via de website namen wij contact op met Ambifloor en legden we uit wat we precies voor ogen hadden. Zij stelden een prijs en datum voor en wij gingen hiermee akkoord. Vervolgens hadden we een datum voor de levering. Dit was ook de datum waarop Ambifloor de vloer ging leggen. Toen de dag was aangebroken, lieten wij de mensen van Ambifloor binnen. Zelf zijn wij vervolgens iets gaan doen buiten het huis. We woonden sowieso al anderhalve week op de eerste verdieping van ons huis vanwege de verbouwing. Ambifloor heeft in één dag de vloer gelegd. Toen wij terug kwamen om het te bekijken waar we blij verrast. De kwaliteit was zeer goed.

Ambifloor, aanrader!

Inmiddels is de hele verbouwing klaar. We hebben een grotere woonkamer mét een mooie houten vloer. We zijn erg tevreden met het resultaat en de kwaliteit. Ons huis is groter geworden, maar geeft ook een erg warm gevoel door de houten vloer. Verder zijn we ook tevreden met de uiteindelijke prijs, vergeleken de concurrenten is dit een prima prijs. Al helemaal als je bedenkt dat Ambifloor zelf alles heeft gelegd en gedaan. Kortom; Ambifloor is zeker een aanrader voor iedereen die nog op zoek is naar een houten vloer in Veenendaal!