C-Bèta: flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

0
71

Op zoek naar een bijzondere en unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast evenementen ook werkplekken in omgeving van Amsterdam aan.

werkplekken in omgeving Amsterdam

Bij ons kunt u de  beschikking krijgen circulaire evenementenruimtes en werkplekken aan die ten goede komen van de inspiratie van uw of uw medewerkers. De ruimtes die wij aanbieden zijn z een bron van inspiratie. Dit zorgt ervoor dat het brein positief wordt getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire evenementenlocaties en werkplekken in de omgeving van Amsterdam. Of u nu wilt komen met slechts twee gasten of 200. Voor iedereen hebben wij een geschikte oplossing.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Heeft u flexibele werkplek nodig, die ook nog eens duurzaam is? bij C-Bèta bieden wij de perfecte locatie aan om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. Dit doen wij vanuit onze circulaire filosofie. Hierdoor gebruiken wij voor alle onze ruimtes duurzame materialen. Bij ons vindt u een van de weinige met trots een circulaire evenementenlocatie en werkplekken in Amsterdam noemen.

Evenementen

BijC-Bèta! speelt circulair een prominente rol. De ruimtes die wij verhuren inspireren niet alleen u maar ook uw gasten. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Is een ruimte waar 200 gasten in kunnen te groot voor u. Geen probleem! Wij denken met u mee.  Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben de mooiste werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Wilt u meer informatie over de ruimtes die wij verhuren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Of vraag een offerte op via onze website.

https://c-beta.nl/