Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Autos en Motoren

Wat kan ik allemaal met een rittenregistratiesysteem?

Beschikt u over een auto van de zaak en wilt u de bijtelling voorkomen? Of wilt u alle kilometers registreren voor de declaratie van alle zakelijke kilometers? In beide gevallen is een GPS rittenregistratiesysteem de uitkomst. Met een rittenregistratiesysteem van TrackJack registreert u alle gereden ritten en kilometers. Bovendien heeft u toegang tot tal van nieuwe functies. We beschrijven de belangrijkste in dit artikel.

 

Rittenregistratie

Uiteraard heeft u met een rittenregistratiesysteem inzicht in de rittenregistratie. Bekijk de start- en stoptijd, start- en stopadres, aantal gereden kilometers, het karakter van de rit (privé of zakelijk) etc. Download de rittenregistratie eenvoudig naar Excel, PDF of een Fiscaal Rapport. Dit laatste bestand is een versleuteld XML-bestand dat u aan de Belastingdienst kunt overhandigen op het moment dat u een controle krijgt. Daarnaast is het ook mogelijk om periodieke rapporten in te stellen, zodat u een week- of maandrapport periodiek toegestuurd krijgt via de mail.

 

Track en trace

Een rittenregistratiesysteem meet natuurlijk coördinaten via GPS. Hierdoor heeft u te allen tijde inzicht in de locatie van uw voertuig. Beschikt u over meerdere voertuigen, bijvoorbeeld omdat u een wagenpark beheert? Dan bekijkt u de locaties van alle voertuigen op de kaart in éen duidelijk overzicht.

 

Urenoverzicht

U heeft toegang tot een urenoverzicht, waar u op basis van de geregistreerde ritten een totaaloverzicht van het totaal gereden uren per dag ziet. Hierin vindt u ook het totaal gereden kilometers, verder opgesplitst in zakelijke, privé, omrij- en woon-werkkilometers terug.

 

Tankbeurten

Als u gebruik maakt van rittenregistratie en uw tankkaart hieraan koppelt, krijgt u een totaaloverzicht van alle tankbeurten te zien. Bekijk waar u getankt heeft, hoeveel kilometer u sinds de laatste tankbeurt heeft gereden en of u zuinig heeft gereden.

Wilt u meer informatie over rittenregistratie en bijbehorende mogelijkheden? Neem dan eens contact op met TrackJack Europe, zij informeren u graag verder over de mogelijkheid. www.trackjackeurope.com.

https://www.trackjackeurope.com/