Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

3 manieren waarop je kunt kamperen

Je hebt kamperen en kamperen. Kamperen is eigenlijk voor iedereen iets anders en als een groep vrienden jou mee vraagt weet je eigenlijk niet wat je kunt verwachten. In deze blog gaan we het hebben over de verschillende manieren waarop mensen kamperen.

Op de camping

Voor veel mensen betekent kamperen tijd besteden op de camping. Sommige mensen hebben een vaste camping en gaan hier ieder jaar of soms wel vaker met de caravan naartoe. Sommige mensen kiezen er ook voor om een semi permanent verblijf op de camping door een MuHa stacaravan aan te schaffen. Een MuHa stacaravan is een ideaal tweede huis waar je heerlijk kunt genieten van de eeuwige vakantiesfeer van een camping.

Vooral oudere mensen en gezinnen met kleine kinderen genieten van dezelfde camping ieder jaar. Dit komt omdat ze dan bekend zijn met de mensen op de camping en de omgeving, dit maakt het gemakkelijk voor kinderen om vriendjes te maken.

Veel mensen kiezen er ook voor om met de caravan naar verschillende campings te rijden tijdens hun zomervakantie in bijvoorbeeld Italië. Zo kunnen ze een groter gebied van het land of Europa verkennen en toch het gemak hebben en de tijd nemen.

Paalkamperen

Paalkampeer plaatsen zijn plekken waar je legaal kunt kamperen. Je kunt hier vaak stroom en water tegen betaling krijgen en je zult niet weggestuurd worden. Wel zijn er bepaalde regels, zoals dat er tussen 11 en 15 uur niemand mag zijn, wat betekent dat je er niet een week kunt verblijven. Deze plaatsen zijn echter wel ideaal voor mensen die op doortocht zijn zoals onderweg naar Spanje of een lange wandel of fietstocht afleggen.

Bushcraft

Bij bushcraft ga je back to basic en met een gelimiteerd aantal voorwerpen trek je de natuur in. Vaak wordt er op eten gevist en een eigen hut gebouwd. Dit is een hobby die alsmaar populairder wordt tot ergernis van de boswachters. Het is namelijk niet zo maar toegestaan om na zonsondergang in het bos te zijn, dit komt omdat het wild leven ook een kans moet krijgen.

https://www.muhastacaravans.nl/