Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Biesbosch Sloepen Verhuur: bekend vanwege geslaagde sloeptochten in de Biesbosch

 

Biesbosch Sloepen verhuur is een bekende naam in de Biesbosch en omgeving. Een bekende naam als het gaat om de verhuur van sloepen, die door de Biesbosche wateren varen. Want de sloepen van Biesbosch Sloepen verhuur zijn betrouwbare sloepen, schone sloepen, en perfect onderhouden sloepen. Ze zijn er in verschillende maten, voor 5 personen t/m 11 personen.

Als u denkt aan een familietocht door de Biesbosch, een sloepentocht in het kader van een teamuitje, of een sloepentocht met een sport- en spelprogramma ernaast, dan zit u bij Biesbosch Sloepen Verhuur aan het goede adres.

Wij kunnen u verschillende arrangementen rondom een sloepentocht aanbieden, maar als u zelf eigen ideeën heeft over de sloepentocht dan denken wij graag met u mee over de uitvoering daarvan. Wij kunnen alles voor u regelen, tot en met het horecagebeuren toe. U vraagt, en wij draaien!

 

Biesbosch Sloepen Verhuur: daar loopt u geen risico als u een sloep gaat huren

Onze sloepen zijn er in verschillende uitvoeringen, van luxe tot basic De sloepen zijn allemaal jonger dan 2 jaar, en zij zijn allen zeer goed geïnspecteerd en onderhouden. Na iedere sloepentocht lopen we de hele sloep na, maken hem schoon en controleren de zwemvesten. Zo loopt de nieuwe huurder geen risico tijdens het varen op de Biesbosch. Voor het varen in onze sloepen heeft u geen vaarbewijs nodig.

Biesbosch sloepen verhuur: elk arrangement is mogelijk

Een sloepentocht door de Biesbosch is uitdagend en spannend, maar ook verschrikkelijk leerzaam en educatief. De Biesbosch is namelijk de grootste zoetwaterdelta in Europa, en de natuur is hier bijzonder groots. Neemt u tijdens de sloepentocht zeker een verrekijker mee, want er valt meer dan genoeg te zien. Tijdens de tocht zult u het bijzondere natuurleven van de zoetwaterdelta aan uw sloep voorbij zien trekken, een unieke kans en belevenis. Een natuuravontuur, dat u nog lange tijd zal bij blijven!

 

https://biesbosch-sloepenverhuur.nl/