Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Car wrapping en auto belettering door Presto Dimensions

Car wrapping en auto belettering

Ik heb een eigen onderneming en heb een aantal maanden geleden een aantal bedrijfsauto’s tweedehands aangekocht. Natuurlijk had ik ook kunnen kiezen voor nieuwe auto’s, maar dat loopt zo ontzettend in de kosten. Om die reden besloot ik op zoek te gaan naar een goede partij en heb uiteindelijk een viertal auto’s aangeschaft. Echter hadden deze auto’s niet bepaald het uiterlijk van mijn dromen. Ze waren wit en er stond geen reclame op. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een bedrijf dat wel raad weet met car wrapping en auto belettering. Tijdens de zoektocht naar een geschikt bedrijf stuitte ik al snel op Presto Dimensions.

Car wrapping

Bij dit bedrijf kon ik terecht voor car wrapping en auto belettering. Ik kwam er al snel achter dat de mogelijkheden die dit bedrijf biedt, meer dan eindeloos zijn. Zo begreep ik dat het mogelijk is om een los onderdeel te laten wrappen, maar je kunt natuurlijk ook de hele auto laten wrappen. Ik heb voor dat laatste gekozen, want ik vind een strak resultaat het best past bij wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf. Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op een mooie groene kleur die perfect bij het groene logo van het bedrijf past. Het is super mooi geworden. Het resultaat? Een prachtig en goed betaalbare groene, unieke auto.

Auto belettering

Nadat de auto van een prachtige wrap voorzien was, was het tijd voor de auto belettering. Ik heb nagedacht over verschillende manieren om reclame te maken voor mijn bedrijf, maar ben toch tot de conclusie gekomen dat auto belettering de beste keuze is voor mijn situatie. Auto belettering is namelijk de meest efficiënte manier om reclame te maken. De medewerkers zorgen er dankzij een prachtige auto belettering voor dat ik en mijn medewerkers een goede indruk maken op bestaande klanten, maar ook op potentiële klanten.

https://www.prestodimensions.nl/