Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

De Adax Eco Basic

De discussie over het verduurzamen van woningen wordt in Nederland volop gevoerd. Daarbij speelt het duurzaam verwarmen van woningen een belangrijke rol. Hiermee wordt immers de meest CO² uitgestoten. Elektrische verwarming is hierbij het beste alternatief om energiezuinig de woning van warmte te voorzien. Er zijn verschillende elektrische verwarmingssoorten verkrijgbaar, waaronder de Adax Eco Basic.

Wat zijn de kenmerken van de Adax Eco Basic?

De Adax Eco Basic is een elektrisch verwarmingspaneel op basis van convector kachel. Hierbij zal het paneel de lucht in de ruimte waar deze hangt opwarmen. Opgewarmde lucht dat is afgekoeld zal weer opnieuw opgewarmd worden. Dit is dus een herhalend proces om de warmte aangenaam en constant te houden. De Adax verwarming bestaat uit een paneel van 33 centimeter hoog. De lengte is afhankelijk van het gekozen wattage. Er kan gekozen worden vanaf 250 watt tot 2.000 watt. Een kleiner model zal geschikt zijn voor de badkamer of toilet en een model met 2.000 watt is ideaal om de woonkamer te verwarmen. Er zit een oververhittingsbescherming ingebouwd, zodat het paneel automatisch afslaat als de temperatuur te hoog wordt. Met de bijgeleverde muurbeugel, kun je het paneel gemakkelijk aan de wand hangen. 

Een Adax Eco Basic kopen?

De Adax Eco Basic is een zeer veelzijdige verwarming. De kachel past in iedere woning én in iedere ruimte. Met een elektronisch ingebouwde thermostaat, behoud je in iedere ruimte een constante temperatuur. De Adax Eco Basic is te koop bij Verwarmwinkel, de expert als het gaat om elektrische verwarming. Er zijn hier meerdere soorten verwarmingspanelen te koop, dus neem gerust contact op als je meer wilt weten over de verschillende soorten elektrische verwarming.

https://verwarmwinkel.nl