Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

De trend van 2021: palletmeubels

De trend

Een van de trends die je momenteel veel ziet is de pallet trend. Vroeger werden deze gebruikt als

Een transporteenheid. De kunststof pallets zijn vanwege de makkelijke reiniging veel gebruikt bij het transporteren van voeding en farmaceutische producten. Echter zijn deze pallets vrij duur. De kartonnen pallets zijn in een duidelijke opgang, duurzaamheid is een belangrijk argument doordat deze pallets gemaakt worden van gerecycled papier. Echter worden de houtenpallets het meest verkocht.  

Palletmeubels voor de tuin

Vorig jaar heeft deze trend al een opmars gemaakt, de meeste mensen begonnen toen met het plaatsen van palletmeubels in achtertuinen, veel invloeden kwamen vanuit verschillende eigen huis & tuin programma’s en magazines. Het meest populaire meubel is de pallet bank. Deze pallets meubels zijn heel gemakkelijk zelf te maken en zijn te vormen naar de gewenste afmetingen en vormen. Je kunt de pallets op elkaar stappelen met wat kussens, echter kun je ook kiezen om ze aan te passen naar je eigen smaak. Schilderen, zagen, en versieren. Doormiddel van een doe het zelf project, kun je de pallets helemaal veranderen in jouw eigen stijl.

Pallets voor binnenshuis

Nu is de trend uitgebreid tot binnenshuis, voor een strakke en minimalistische look. Hier wordt vaak gebruik van gemaakt. Het is vooral ideaal voor huizen met scherpe hoeken en lijnen, pallets sluiten hier namelijk perfect op aan. Pallets worden onder andere gebruikt voor: banken, tafels, kasten en stoelen. Deze pallets zijn relatief goedkoop in vergelijking met andere meubels en kun je geheel naar eigen smaak stijlen.  

 

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bank/