Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Dopper

Wat is een dopper?

Een Dopper is een soort waterfles die is ontworpen om steeds opnieuw te worden gebruikt. Ze zijn voornamelijk gemaakt van roestvrij staal of andere sterke/duurzame materialen en heeft een schroefdop om de drank in de fles vers te houden.

 

Doppers: herbruikbare drinkflessen

Met Doppers herbruikbare drinkflessen hoef je geen plastic wegwerpflessen meer te gebruiken. Een Dopper is licht en compact met een drinkbeker die gemakkelijk in een tas of rugzak past. De fles bestaat uit drie delen – de fles, de beker en de dop -, waarbij de dop gemakkelijk kan worden gedemonteerd voor reiniging. De drinkfles kan gewoon in de vaatwasser (tot 65°C). Dopper drinkflessen zijn duurzaam geproduceerd, de materialen zijn volledig recyclebaar en hebben een inhoud van 0,45 liter.

De Dopper Carrier met karabijnhaak is ook een handige manier om de Dopper overal mee naar toe te nemen. Hang de Dopper gewoon aan je tas of broek.

 

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een Dopper?

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een Dopper waterfles. Ten eerste zijn ze veel beter voor het milieu dan wegwerp-waterflessen. Doppers zijn dus een prima manier om je afhankelijkheid van wegwerp-waterflessen te verminderen, en ze kunnen je op de lange duur helpen geld te besparen aangezien je de Doppers opnieuw kunt vullen.

 

Doppers zijn een alternatief voor wegwerpwaterflessen en hebben veel voordelen. Ze zijn milieuvriendelijk, gemakkelijk te reinigen en besparen op lange termijn geld. Dus als je een herbruikbare waterfles zoekt, is Dopper een goede keuze.

https://bespaarbazaar.nl/product-categorie/huis-tuin/waterflessen/dopper