Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Een droge douche dankzij een waterkering douche

Je kent het vast wel dat je na het douchen de hele vloer moet schoonmaken omdat het water overal heen gaat. Werkzaamheden waar je soms gewoon geen tijd voor hebt omdat je al laat bent. Je wilt jezelf snel afdrogen en zodra je een stap zet, is de vloer glad. Hierdoor kun je vervelend vallen, waardoor je zelfs iets kunt breken.

Dit kun je oplossen met een droogloopmat die dan ook doorweekt is na elke douche beurt. En na een tijdje gaat deze stinken omdat die begint te schimmelen. Met een waterkering douche voorkom je deze glijpartijen en natte douchematten, omdat je douche netjes droog blijft.

Mooi strak afgewerkt

Naast dat het helpt voor de veiligheid, is een waterkering douche een mooie strakke afwerking. Ze zijn er in verschillende maten en zullen altijd perfect passen. Ook wanneer je een klein stukje moet afsnijden is dit geen probleem. Het is gemaakt van siliconen. Dit zorgt ervoor dat het zacht is en geen pijn doet wanneer jij jouw teen stoot.

Daarnaast kun je ook rustig met een rolstoel over de waterkering douche heen rijden zodat je bij de douchestoel kunt komen zodat iedereen kan genieten van de douche. De waterkering douche is zeer gemakkelijk zelf te monteren en het kan bijna niet fout gaan. Je kunt het makkelijk op maat snijden en het zal altijd perfect passen. Zo blijft jouw douche lekker droog zodat je veilig door de douche kan rennen wanneer je haast hebt.

Homepage