Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Incasso in Helmond incasseren bij juridisch incassobureau

Juridisch incassobureau voor jouw incasso in Helmond

Weet jij al wat het voordeel van een juridisch incassobureau is? Als ik eerlijk ben, had ik er eerder nog nooit van gehoord. Ik kende gewoon de standaard incassobureaus, waar deurwaarders werken. Echter, toen ik een incasso in Helmond had, kwam ik uit bij Onyx Advocaten. Dit is een juridisch incassobureau en zij hebben mij echt fantastisch geholpen. Ze hebben namelijk meer bevoegdheden dan een gewoon incassobureau, wat er voor zorgt dat ze meer drukmiddelen hebben om jouw vordering te incasseren bij de debiteur. Ze mogen namelijk conservatoir beslag leggen, faillissement van bedrijven aanvragen en vorderingen van meer dan €25.000,- afhandelen.

Juridisch advies bij een incassobureau

Dat ze een juridisch incassobureau zijn, betekent dat ze je juridisch advies geven. Het kan namelijk zijn dat de debiteur het niet eens is met de vordering, wat een lange discussie kan opleveren. Bij Onyx Advocaten zijn ze voorstander van het voorkomen van deze discussies. Je krijgt hier altijd het beste juridische niveau, zodat ongefundeerde argumenten de kop ingedrukt worden. Daarnaast zetten ze effectieve drukmiddelen in, waardoor de debiteur snel zal betalen. Uiteraard wordt dit allemaal gedaan met een menselijke toon, aangezien er altijd twee kanten van het verhaal zijn. Zo blijft de relatie met de debiteur goed.

Draag jouw incasso in Helmond over

Heb jij ook een incasso in Helmond? Draag deze dan gelijk over aan Onyx Advocaten, zodat jij snel het geld binnen hebt. Als je de incasso voor 16:00 uur overdraagt, gaan de advocaten direct voor je aan het werk. Ze sturen dezelfde dag nog een eerste sommatie. De druk wordt de dagen daarna hoog gehouden, zodat de vordering snel geïncasseerd kan worden. Wil je meer weten over de werkwijze of meer informatie? Kijk dan op de website van Onyx Advocaten!

https://www.onyx-advocaten.nl/