Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

KDV Zwolle

Op dit KDV in Zwolle staan spelen, lachen en groeien centraal. Kinderopvang De 7 Dwergen biedt een vertrouwde, prettige plek en daagt uw kind op zijn of haar niveau uit met boeiende spelactiviteiten. Hierbij is veel aandacht voor kwaliteit. Onder de begeleiding van medewerkers met passie voor het vak kan uw kind zich op meerdere kerngebieden ontwikkelen, van spelen tot construeren en van lezen en schrijven tot spreken. Ook voor een flexibele kinderopvang Stadshagen en kinderopvang Zwolle Zuid – met ruime openingstijden – bent u hier aan het juiste adres.

KDV Zwolle met keuze uit drie locaties

Het deskundige team zorgt ervoor dat de kwaliteit van de vijf kernactiviteiten, waaronder ook rekenen, steeds op een hoger niveau komt. Vaardigheden op het gebied van motoriek, sociaal gedrag en communicatie krijgen door de leuke spelactiviteiten zo de kans om met sprongen vooruit te gaan. Dankzij de veilige omgeving met veel aandacht is er bovendien een goede basis voor het opbouwen van zelfvertrouwen. De kinderopvang Stadshagen van De 7 Dwergen bevindt zich aan de Zwaardvegerstraat en daarnaast aan het Sterrenkroos. Voor kinderopvang Zwolle Zuid kunt u ook terecht aan de rand van Holtenbroek, vlakbij de Middelweg.

Flexibiliteit als sterk punt

Kinderopvang is altijd maatwerk. Bij dit kinderdagverblijf legt u uw opvangwensen neer en beschouwt het team het als een uitdaging om passende opvang te kunnen bieden. Zo zijn vroege en extra late opvang mogelijk en kunt u in overleg ook ruilen of extra opvang aanvragen. U kunt gebruik maken van de reguliere en flexibele opvang, maar ook van een urenbundel. Dit laatste is handig als u te maken heeft met een onregelmatig rooster of een korte kinderopvangtijd.

Deze opvang in Zwolle voor kinderen tot 4 jaar biedt veel meer dan gezellig samen zijn. Het verzorgen van voorschoolse en vroegschoolse educatie zorgt ervoor dat uw kind spelenderwijs belangrijke ontwikkelingsstappen kan maken. Dit is een goede voorbereiding op de basisschool. Geniet bij dit KDV Zwolle van kwaliteit en flexibiliteit tegen scherpe prijzen!

https://www.de-7-dwergen.nl/