Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Medewerkerstevredenheid onderzoek

Op een schaal van 1 tot 10, wat zou de tevredenheid zijn van uw medewerkers? U zult waarschijnlijk een getal opnoemen maar u zult dit doen zonder enig bewijs of concrete informatie. Wij kunnen er wel voor zorgen dat u goede informatie krijgt over de tevredenheid van uw werknemers. Het is voor ons namelijk gebruikelijk om een medewerkerstevredenheid onderzoek uit te voeren. Wij willen dit dus dan ook heel graag voor u doen. U kont contact opnemen met ons via de website vaan Carrièrepoort en daar kunt u alle informatie vinden over hoe wij te werk gaan tijdens zo een onderzoek.

Het belangrijkste voor ons is dat u de juiste onderwerpen en aandachtspunten met ons deelt. Nadat wij dit samen met u uitvoerig hebben besproken gaan wij over naar het implementeren van ons plan. Wij beginnen met een soort van digitale enquête waarbij we alles of een groot deel van de mensen die voor uw bedrijf werken interviewen. Het is dus mogelijk dat er op een steekproefwijze een selectie wordt gemaakt van medewerkers en leidinggevenden. De online enquête die zij zullen invullen zal gebaseerd zijn op de onderwerpen en aandachtspunten die wij samen hebben besproken. De vragen zullen direct en kritisch zijn zodat de resultaten u een goed beeld kan geven over de meningen van uw personeel.

 Hierna gaan wij verder met de tweede fase van het medewerkerstevredenheidsonderzoek. In de tweede fase komen er meerde modules aanbod. Dit kan een module zijn zoals structuur. Dit kan u informatie geven over hoe de werknemers tegen uw structuur aankijken. Daarnaast is een van de meest gevraagde modules de module die gaat over energie. Hier wordt er gekeken naar hoeveel energie en hoe fit uw werknemers daadwerkelijk zijn. Er zijn nog meer modules die ik u kan voorleggen maar we hopen dat u snel bij ons langs komt voor een medewerkersonderzoek.

http://carrierepoort.nl