Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Nieuw vliegengordijn door de hond

Ik heb onlangs een nieuw vliegengordijn gekocht in de webshop van Horrenbouw. Vandaag vertel ik waarom ik dat nieuwe vliegengordijn nodig had en waarom jij beter ook switcht naar een vliegengordijn als je een hond hebt.

Dwars door de hordeur

Eerder hadden we altijd een hordeur. Het was een mooi ding, kon zeer eenvoudig dicht geschoven worden en de vliegen bleven netjes buiten, zoals het hoort. Echter hadden we geen rekening met deze hordeur gehouden toen we een hond kochten. Een jonge puppy. Je ziet het waarschijnlijk al wel aankomen. De puppy is een enorme stuiterbal en hij is dus vol door de hordeur heen gerend. Toen zaten we dus met de handen in ons haar. Het was zomer, hartstikke warm dus de deur van het huis stond bijna altijd open aangezien het in huis warmer wordt dan buiten en al die vliegen kwamen weer binnen. We kwamen uiteindelijk bij Horrenbouw terecht, een webshop waar ze enorm veel keuze in vliegengordijnen hebben.

Hulzengordijn of vliegengordijn?

Wij hebben na lang twijfelen gekozen voor een vliegengordijn van Degor. Dit merk heeft veel keuze uit diverse gordijnen. Wij hebben een simpel gordijn van aluminium gekozen nadat we een tijd hadden zitten twijfelen over een hulzengordijn. Echter denk ik zelf dat zo’n gordijn niet slim is met een hyperactieve puppy. Een ander goed merk om te kiezen is Sunarts. Deze gordijnen zijn ook zeer mooi, naar mijn mening.

Snelle levering

Al na een paar dagen was het nieuwe vliegengordijn geleverd. Ik had de maten doorgegeven dus hij werd netjes op maat gemaakt. Zodra ik het gordijn had opgehangen hadden we alleen het volgende probleem. De puppy durfde niet meer naar buiten toe. Maar, dachten we, hij kon door de hordeur heen rennen, dus dan kan hij ook best door een vliegengordijn!

http://horrenbouw.nl