Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een bijbaan in Rotterdam? Lees dan deze tips!

Ons dagelijks leven wordt steeds duurder; onze boodschappen, onze huur, ga zo maar door. Genoeg geld verdienen is hierbij een echte must! Ben je bijvoorbeeld student in Rotterdam en ben je op zoek naar een bijbaan voor naast je studie? Er zijn vaak vele vacatures te vinden voor bijbanen. Een bijbaan in Rotterdam heb je zo gevonden met onderstaande tips!

Bijbaan in de horeca

Werken in de horeca is nog steeds een van de meest populaire studenten bijbanen. Het is namelijk flexibel werk. Daarnaast ontmoet je veel nieuwe mensen en je bent lekker de hele dag actief bezig. Daarnaast krijg je vaak bij het werken in de horeca een lekkere fooi. Echter moet je wel in je achterhoofd houden dat je soms lange dagen moet maken.

Oppassen

Ben je goed met kinderen of heb je een grote familie met veel jonge kinderen? Ga dan oppassen in Rotterdam! Met oppassen kun je vaak makkelijk geld verdienen. Daarnaast kun je vaak ook nog tijdens het werken aan school werken, mocht het nodig zijn. Vaak werk je in de avonduren, wanneer de kinderen al naar bed zijn. Je hebt hierdoor ook nog de tijd om lekker tv te kijken of iets anders te doen. Wat je verdient verschilt per gezin. In Rotterdam zijn er vaak vele adresjes waar je snel kunt gaan beginnen met oppassen. Het leuke aan deze bijbaan is ook nog dat je vaak een speciale band opbouwt met je oppaskinderen.

Bijles geven

Ben je heel goed in Nederlands, wiskunde of misschien in natuurkunde? Help dan iemand anders door het geven van bijles! Dit hoeft trouwens niet school gerelateerd te zijn. Ben je bijvoorbeeld goed in een bepaalde hobby of sport? Dan kun je ook les gaan geven bij een sportvereniging in Rotterdam.

Callcenter

Vind je het niet erg om de hele dag mensen te bellen? Dan is het werken in een callcenter misschien wel iets voor jou! Met deze baan kun je namelijk flink verdienen en is dus ideaal voor als je snel iets wilt bijverdienen. Er zijn ook callcenters waar je mensen niets hoeft te verkopen, maar alleen rondbelt om mensen van de juiste informatie te voorzien, denk bijvoorbeeld aan een callcenter van de GGD.

https://www.oppasland.nl/oppaswerk/rotterdam