Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Waarom trainen met pre workout een must is!

Een sterke focus, meer energie en extra motivatie, dit is hoe pre workout ervaren wordt. Pre workout wordt veel gebruikt in de fitness community en dat is niet gek. Het werkt ontzettend goed en geeft je dat extra zetje tijdens je training.

 

Hoe werkt pre workout?

Ieder merk heeft zijn eigen ingrediënten in de pre workout, maar er zijn een aantal ingrediënten die altijd terug komen zoals cafeïne en creatine, dit zorgt voor een optimale prestatie. De samenstelling van de ingrediënten in een pre workout zijn zo samengesteld dat de bloedsomloop bevorderd wordt, het lichaam wordt voorzien van energie en dat je scherper wordt.

Het wordt aangeraden je pre-workout af te stellen op de rest van je supplementen, om het beste resultaat te behalen.

 

Wat doet een pre workout?

Iedereen gebruikt andere supplementen, maar er zijn een aantal voordelen bij het gebruik van een pre-workout, die bijna iedere gebruiker ervaart:

– Verbeterde focus

– Krachttoename

– Langer uithoudingsvermogen

– Sterkere motivatie

 

Heeft een pre workout ook nadelen?

Het is moeilijk te zeggen, omdat iedereen andere supplementen gebruikt, wat de specifieke nadelen zijn.

Als jij ’s avonds traint en dan je pre workout drinkt, kan het zijn dat je door de cafeïne slecht in slaap komt. Er is ook vaker erkent dat je door het gebruik een vermindering in eetlust kan ondergaan, dit kan nadelig zijn als je meer spiermassa wilt krijgen.

 

Mogelijke bijwerkingen van pre-workout

– Het kan zijn dat je jeuk krijgt van pre-workout, dit komt door een stofje genaamd beta-alanine. Dit is een redelijk onschadelijke bijwerking, zolang jij je niet openkrabt.

– Een pre-workout kan zoetstoffen en suikeralcoholen bevatten, dit zorgt voor een opgeblazen gevoel en gasvorming in de darmen.

– Een scoop pre-workout bevat dezelfde hoeveelheid cafeïne als 2 kopjes koffie, dit kan zoals eerder vernoemd ook voor de nodige problemen zorgen.

https://kossonutrition.nl/product/pre-workout-kossoine/