Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Diverse emaille naamborden online te bestellen bij De Naambordensite

Vraagt u zich af waar u een naambordje van emaille kunt bestellen? Dit kan bij De Naambordensite. Onze collectie emaille naamborden is zeer uitgebreid. Voor welke vorm of grootte u ook wilt gaan, wij hebben het zeker weten in huis. Omdat wij een online winkel zijn kunnen wij ook een groot assortiment aanbieden. En dat doen wij graag, want wij vinden het ontzettend leuk als iedereen zijn of haar perfecte naambord kan scoren!

Of het nu gaat om alleen een huisnummerbordje van emaille of een compleet emaille naambord met huisnummer en tekst, uw naambord is binnen een paar klikken online besteld. Op onze overzichtelijke website kunt u makkelijk uw weg vinden. Op de hoofdpagina kunt u aan de linkerkant een materiaal aanklikken, in dit geval emaille. U wordt doorgestuurd naar de pagina met onze gehele collectie aan emaille naamborden. Hier vindt u alle verschillende soorten emaille naambordjes. U kunt nu kiezen welk type en welke vorm naambord u het mooiste vindt. Ook de grootte van het naambord kunt u hier kiezen. Heeft u heel veel ruimte op de gevel naast uw voordeur? Dan staat een groot emaille naambord werkelijk prachtig. Heeft u juist niet zoveel ruimte voor het naambord? Ga dan voor een compact naambord dat qua maat perfect bij uw woning past.

Met de hand gemaakt

Uw emaille naambord wordt geheel met de hand door ons gemaakt. Over metaal wordt een glazuurlaagje van glas gebracht. Door het naambord in een oven met een warmte van 800 graden te bakken smelt het glaslaagje. Het bakken van het naambord gebeurt in onze eigen oven. Doordat een emaille naambord geheel met de hand wordt gemaakt is ieder emaille naambord uniek. Het handwerk moet secuur gebeuren, daarom kent een emaille naambord een levertijd van 4 tot 6 weken.

Ook andere materialen in de collectie

Naast emaille huisnummerborden en naamborden verkopen wij uiteraard ook naamborden en huisnummers van andere materialen. Wilt u een handgemaakt naambord van hout, een modern naambord van RVS of een natuurlijk uitziend naambord van steen? Dit en meer kan allemaal bij ons!

Bij veel borden bieden wij een snelle en gratis levering. Het overgrote deel van de naamborden kunt u binnen 2 tot 5 werkdagen bij u thuis verwachten. Zoals gezegd kennen de handgemaakte naamborden een langere levertijd. Voor zeer grote en zware naamborden vragen wij een klein bedrag aan verzendkosten. Alle andere naamborden worden gratis door ons aan u verstuurd.

https://www.denaambordensite.nl/