Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Een wit dak biedt veel voordelen

Zwarte bitumen, dat is de dakbedekking waar de meeste platte daken mee bedekt zijn. Op zich een prima dakbedekking. Alleen op dagen waarop de zon veel schijnt kan de temperatuur van de bitumen dakbedekking wel oplopen tot zo’n 80 graden Celsius. U kunt zich voorstellen dat niet alleen het dak maar de gehele woning daardoor flink warm wordt. Gelukkig is hier een oplossing voor: witte dakbedekking. Want wit is het nieuwe zwart!

Zwart absorbeert warmte. Wit doet dat niet. Wit weerkaatst zonnestralen zelfs. Hierdoor ontstaat een aanzienlijke afname van de hitteopbouw. Het effect daarop is dat de airconditioning flink wat standjes lager gezet kan worden. En dat resulteert weer in een kostenbesparing.

Ook zeer gunstig voor het milieu

Wij, van dakdekkersbedrijf Kewodak, hebben al vele bedrijven, scholen, instellingen en Verenigingen van Eigenaren blij gemaakt met witte dakbedekking. Wij lopen al meer dan 35 jaar mee in het vak en hebben daarmee een berg aan ervaring opgedaan. In al die jaren houden we natuurlijk alle veranderingen in de wereld van daken nauwlettend in de gaten. We zijn dan ook altijd op de hoogte van de nieuwste veranderingen op dakgebied. En niets leuker dan weer nieuwe dingen leren toch?

Voor het aanleggen van witte daken maken wij gebruik van het roofconcept van IKO carrara. Dit type dakbedekking bevat niet alleen witte leislag maar ook Air Care. Dit is een speciale coating die ervoor zorgt dat schadelijke stoffen als zwaveloxide en stikstofoxide omgezet worden in stoffen die klimaatneutraal zijn. Fijnstof in de lucht wordt gereduceerd door dit luchtzuiverende effect. Een wit dak is 100 procent recyclebaar en heeft een betere temperatuur verlagende werking. Dus niet alleen u, maar ook het milieu haalt vele voordelen uit een wit dak.

Aan Kewodak heeft u een goede partner

Zoekt u voor het verduurzamen van uw dak een dakdekker in Hoofddorp? Of juist eentje in Amsterdam of Leiden? Waar u ook woont, onze specialisten van Kewodak komen graag uw kant op. U kunt rekenen op eerlijk advies, perfecte uitvoering van de werkzaamheden en opgeleide specialisten. Komen we binnenkort uw dak verduurzamen?

https://www.kewodak.nl/