Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Heeft u een whiplash opgelopen en zoekt u een expert die alles weet van kapitaliseren letselschade?

Heeft u een whiplash opgelopen en zoekt u een expert die alles weet van kapitaliseren letselschade? Mr. van Dijk staat u van A tot Z bij.

Op Wikipedia wordt een whiplash als volgt omschreven: “Een whiplash is een letsel aan de nek en/of rug ten gevolge van een ongeval of andere plotselinge gebeurtenis waarbij het hoofd krachtig voor en achteruit bewogen wordt. De beweging is te vergelijken met de beweging van het uiteinde van een zweep (whip in het Engels).”

De definitie van Van Dale luidt: “langdurige hoofd- en nekpijn met duizeligheid, veroorzaakt door een plotselinge, heftige beweging van de nek”.

Op www.hersenstichting.nllezen we: “Een whiplash wordt veroorzaakt door een verrekking van de nekspier, wat kan optreden bijvoorbeeld door een aanrijding van achteren. Het hoofd wordt dan met kracht eerst naar achteren en dan weer naar voren geslingerd (‘flexie-extensie-beweging’).

Synoniemenwebsite synoniemen.net geeft als alternatieve benamingen: “zweepslagtrauma, nekzweepslag”.

Als u te maken krijgt met een whiplash is het van ‘t grootste belang om naast uw behandelend arts op zoek te gaan naar een onafhankelijke expert. Mr. Thomas van Dijk in Zoetermeer heeft veel ervaring met whiplash-zaken. Hij heeft een team specialisten om zich heen waaronder een medisch adviseur. Het bepalen van de oorzaak van uw klachten en de beperkingen is doel nummer 1. De aansprakelijkheid kan worden vastgesteld aan de hand van een deskundigenonderzoek. In veel gevallen zijn hierbij zowel de eigen medisch adviseur als die van de aansprakelijke partij betrokken. Vervolgens zal van Dijk zich richten op het vaststellen van het schadebedrag en de wijze van vergoeding. Gelukkig is het niet altijd noodzakelijk een procedure te starten. Lukt het niet de zaak af te wikkelen met de wederpartij dan komt het vaak tot een deelgeschilprocedure voor letsel- en/of overlijdenschade. Dit soort procedures verloopt relatief snel en in veel gevallen kunnen de procedurekosten ook verhaald worden.

Wilt u uw zaak bij LSA advocaat van Dijk aanmelden? Op het online contactformulier kunt u naast uw naam, adres en overige contactgegevens alvast de grote lijnen van uw verhaal kwijt. Zodra de advocaat een en ander heeft kunnen lezen, wordt u teruggebeld of gemaild. Een eerste kennismakingsgesprek op kantoor zal snel volgen. We geven u alvast het adres:

Röntgenlaan 5, 2719 DX, Zoetermeer.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl