Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Hier vind je stevige en duurzame megablokken

Ben je op zoek naar stevige en duurzame megablokken? Kijk dan eens bij CBMegablokken uit Oosterhout. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van megablokken in allerlei formaten. De blokken zijn groot en zwaar, waardoor ze vooral gebruikt worden voor grotere constructies, waarbij een zware belasting wordt verwacht. Denk aan de bouw van opslagloodsen, afscheidingen, geluidsschermen, keerwanden of zelfs muren. Deze kunnen tijdelijk of permanent van aard zijn. Doordat ze zo stevig zijn, zijn ze bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Je kunt de blokken makkelijk stapelen en snel monteren. Ideaal als je je aan een deadline moet houden, zonder dat je de veiligheid van de constructie in het geding wilt brengen.

Alleen maar gerecycled materiaal voor de productie van megablokken

Bij de productie van megablokken gebruikt CBMegablokken uit Oosterhout alleen maar gerecycled materiaal. Ze maken gebruik van 100% gerecycled betongranulaat of 100% gerecycled beton. Op deze manier draagt dit bedrijf zijn steentje bij aan het klimaat. De megablokken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo vindt je hele en halve blokken in hun assortiment van 160 centimeter of 80 centimeter breed. Wil je één, twee, vier, zes of acht noppen? Of heb je zelfs compleet andere eisen? In dit geval is het handig je wensen met hun specialisten door te nemen. Ze leveren namelijk ook maatwerk. Door hun ervaring weten ze precies wat je nodig hebt voor jouw toepassing.

Logistiek in eigen beheer

CBMegablokken heeft de logistiek in eigen beheer. Dat betekent dat ze snel en efficiënt de megablokken kunnen leveren voor jouw constructie. De producten op hun website zijn direct uit voorraad leverbaar. Wil je maatwerk? Dan kan de levering natuurlijk wat langer duren. Neem ook zeker eens contact met ze op om de mogelijkheden door te nemen. Ze helpen je graag om de beste oplossing te vinden voor jouw situatie. Bel of e-mail ze met je vragen.

https://cbmegablokken.com/