Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Laserontharing tegen ongewenste haargroei

Laserontharing tegen ongewenste haargroei

Laserontharing is een populaire en succesvolle methode om af te komen van ongewenste haargroei. Zowel voor vrouwen als mannen is ongewenste haargroei een probleem. Je kunt de haren tijdelijk verwijderen door scheren, epileren, harsen of waxen, maar de haartjes komen altijd weer terug. Met laser ontharen is het mogelijk om haargroei voorgoed te reduceren.

 

Veilige ontharingsmethode

Laser ontharen wordt uitgevoerd door medisch specialisten die precies weten hoe ze de behandeling moeten uitvoeren. Hierdoor is deze methode niet alleen zeer effectief, maar ook veilig. Wanneer je kiest voor laserontharing weet je zeker dat je op een resolute en snelle manier van jouw ongewenste lichaamsbeharing afkomt. Of je nu van je beenhaar, okselhaar of borsthaar af wilt. Jij bent er zeker van dat je nooit meer hinder zult ondervinden van haartjes op ongewilde plekken.

 

Meer zelfvertrouwen door laser ontharen

Laserontharing heeft verschillende voordelen. Zo ziet de huid er egaal uit wanneer gekozen wordt voor deze manier van ontharen, omdat je geen last krijgt van ingegroeide haren. Ook voelt je huid natuurlijk zachter aan. Doordat je niet langer last hebt van ongewenste haargroei op je lichaam of in je gezicht, zit je een stuk zelfverzekerder in je vel. Onverwachts een dagje naar het strand of naar het zwembad is voor jou geen probleem. Na een laser behandeling blijven er wat dunne haartjes over, die niet meer zo opvallen. Door haargroei te verwijderen met laserontharing voel jij je weer zekerder en prettig in je vel. Dat is waar wij het voor doen.

 

Pijnloos en effectief ontharen

Nooit meer scheren of harsen klinkt voor veel mensen als muziek in de oren. Laser ontharen staat bekend als een effectieve en pijnloze methode van lichaamsontharing. Het valt tussen scheren en waxen in qua pijnniveau en vaak is de eerste behandeling het meest gevoelig. Je hebt meerdere sessies nodig om echt resultaat te zien. Reken op 6 tot 8 sessies afhankelijk van de grootte van het te ontharen gebied. Kies voor een deskundige huidtherapeut waarbij de focus volledig op laserontharing ligt om te profiteren van een veilige, verantwoorde en scherp geprijsde behandeling.