Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Mensendieck therapeut

Ik ben op zoek naar een mensendieck therapeut in de regio Amstelveen. Mijn collega die last heeft van het zelfde probleem zei mij naar freedominmotion.nl te gaan. Ik werk nu ongeveer 3 jaar in een kleding winkel en daar komt veel loop en sta werk bij kijken. Ik denk dat ik een verkeerde houding aan houd want sinds ik er werk heb ik steeds mee last van mijn rug gekregen. Daarom ben ik op zoek naar een mensendieck therapeut. Mijn collega die ook al een tijd bij dezelfde winkel werkt heeft ook last van haar rug. Zij loopt al bij een therapeut in heeft mij deze ook aan bevolen. Ik wil wel graag dat ze aan huis komen zodat ik lekker in mijn vertrouwde omgeving behandeld kan worden.

Freedom in motion

Mijn collega raadde dus freedom in motion aan en dit zag er goed uit maar ik ging zelf toch nog even op zoek naar een andere mensendieck therapeut zodat ik een beetje vergelijkings- materiaal had. Ik wou wel iemand waar ik mij goed bij voelde zodat ik vol vertrouwen aan de behandeling kon beginnen. Het liefst wou ik ook thuis behandeld worden zodat ik er niet veel tijd aan kwijt ben en ik lekker thuis behandeld kan worden. Ik zocht op een paar internet sites maar de therapeut van mensendieck leek me toch wel het beste. Ze behandelen ook gewoon thuis dus dat is helemaal perfect.

Therapie bij mensendieck

Ik zit nu een aantal weken in oefentherapie en het gaat steeds beter. Ik merk wel dat het al een klein beetje beter gaat met mijn rug. Ik ben pas net bezig dus ik weet zeker dat als ik nog een aantal weken door ga ik een hele goede houding heb en geen last meer heb van mijn rug. Ik ben heel erg tevreden over de behandelingen die de therapeut mij geeft echt heel fijn. Ik zou freedom in motion zeker aanraden.