Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Eten en drinken

Borrelen in stijl bij Deus Cantina in Amsterdam

Ervaar het gevoel van thuiskomen, maar dan in stijl, bij Deus Cantina. Laat je verrassen door de unieke borrelervaring die wij bieden. Gelegen in een monumentaal grachtenpand aan de Herengracht, hebben wij alles om je avond onvergetelijk te maken. Je kunt tussen 12.00 – 15.30 en 18.00 – 21.30 bij ons terecht om heerlijk te borrelen. 

Het ultieme borrel-avontuur 

Duik in de wereld van borrelen bij Deus Cantina. Onze borrelbar stelt je in staat om te genieten van de meest verfijnde smaken. Probeer onze huisgemaakte focaccia met gerookte knoflookboter of proef de zuurdesembrood met olijfolie. Wij hebben alle traditionele dranken, van wijnen tot speciale bieren, perfect om elk moment te begeleiden.

Verbinden in een Inspirerende Omgeving

Natuurlijk is Deus Cantina meer dan alleen een plek voor borrelen. Het is ook de ideale locatie voor een groepslunch of -diner. Geniet van de wereldreis die onze chefs je serveren, geïnspireerd op alle ‘Deus Tempels’ over de wereld. Met onze veranderende menukaart vol met global (street)food, zullen we je altijd verrassen.

Niet zomaar een restaurant

Met 750 m2 aan ruimte is Deus Cantina een ware hang-out. Dit is waar creativiteit en zelfexpressie samenkomen met heerlijk eten en drinken. Onze eclectische ruimtes nodigen je uit om te socializen, inspireren en genieten, ongeacht het moment van de dag.

Bij Deus Cantina is er altijd iets nieuws te ontdekken, of je nu op zoek bent naar een unieke borrelervaring of een inspirerende plek voor een groepslunch of -diner. Met onze dynamische menukaart blijven we relevant en boeiend, wat je ook kiest. Borrelen bij Deus Cantina betekent onderdompelen in een wereld van creativiteit, verbondenheid en culinair genot.

Kom langs, ervaar het zelf en maak onvergetelijke herinneringen bij Deus Cantina. Reserveer vandaag nog je tafel en laat je verrassen door onze unieke borrelervaring. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen!