Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Eten en drinken

De lekkerste en leukste maaltijden, gezellig via Wijnspijs

Op zoek naar een gezellig avondje uit? Lekker eten in een van de restaurants die je woonplaats kent? Bij Wijnspijs ben je aan het goede adres. Door de persoonlijke relatie tussen WijnSpijs en de restaurants kun je er zeker van zijn de ervaring te vinden waar jij naar op zoek bent.

 

Een restaurant uitzoeken

Het gebruiken van een diner is veel meer dan slechts het nuttigen van eten. Het is een ervaring die je deelt met vrienden of familie, waarbij sfeer, gastvrijheid, drinken én eten sleutelwaarden zijn voor een geslaagd diner. In welke stad het diner genuttigd gaat zetten is vaak al bepaald. Maar dan weet je natuurlijk nog niet in welk restaurant. Om je vast een eindje op weg te helpen heeft WijnSpijs een selectie voor je gemaakt. Ieder restaurant kennen zij persoonlijk waardoor je daar met een gerust hart een tafel kunt boeken. Op hun website vind je een overzicht van alle geselecteerde restaurants. Maar Wijnspijs doet daar nog een schepje bovenop met verschillende vernieuwende concepten waarmee je diner nog interessanter wordt! Lees hieronder meer over drie van deze concepten die elk je gastronomische ontwikkeling positief zal ontwikkelen.

 

Culinaire Wandeling

De Culinaire Wandeling is een leuke manier om de beste restaurants in jouw woonplaats te ontdekken waarbij je in de buitenlucht tussen de locaties wandelt. Gedurende een Culinaire Wandeling raak je in contact met zo’n zes à zeven verschillende restaurants die er ieder voor zich naar streven om het beste van het beste voor jou te serveren.

 

Walking Dinner

Wanneer het menu van één restaurant voor jou niet genoeg is, is het Walking Dinner iets voor jou. Op één avond verschillende restaurants bezoeken waar je in elk van de restaurants een andere gang voorgeschoteld krijgt. Je bezoekt op deze manier dus drie of vier restaurants die dankzij hun persoonlijk karakter ervoor zorgen dat jij de avond van je leven hebt.

 

Culinaire evenementen

Zoek je een leuke ervaring voor activiteiten zoals een familiedag, een bedrijfsuitje of een teambuilding? Ook hiervoor is Wijnspijs uiterst geschikt. Je kunt zelf een restaurant uitzoeken op de website en de rest wordt je uit handen genomen. Op deze manier kun je  er zeker van zijn dat je een geslaagde dag organiseert, zonder daar veel tijd en energie voor kwijt te zijn.

 

Aarzel dus niet en bezoek Wijnspijs.nl en bekijk alle opties. Misschien staat je favoriete restaurant er zelfs al tussen!

https://www.wijnspijs.nl/restaurant/