Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Eten en drinken

Kies voor een duurzame catering tijdens uw evenement

Gaat u binnenkort een groot, spectaculair bedrijfsfeest organiseren? Heeft u binnenkort een kleine gelegenheid waarbij u een intieme groep mensen wilt ontvangen? Wat voor feest u ook gaat organiseren, een goede, duurzame catering inhuren is essentieel. Dit neemt u een hoop zorgen uit handen en dan bent u verzekerd dat een specialist aan de slag gaat met heerlijke hapjes, drankjes of zelfs een heel diner. Grote kans namelijk dat u daar zelf helemaal geen tijd voor heeft. Zoekt u een cateraar met ruime ervaring? Ga dan de samenwerking aan met The Eet-team! Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, maar werkzaam door heel Nederland. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, weten ze dan ook precies hoe ze ieder type feest tot een groot succes kunnen maken.

De vele mogelijkheden

Wordt het een uitgebreid buffet, fastfood deluxe of Asian streetfood? Wat voor hapjes of maaltijden u ook wilt uitserveren, één ding is zeker: het is allemaal biologisch. Dit bedrijf is grote voorstander van duurzaam inkopen en produceren. De producten die zij gebruiken voor hun duurzame catering zijn dan ook allemaal op duurzame wijze geproduceerd. Dit betekent dat hun vlees bijvoorbeeld uitsluitend scharrel of biologisch is, hun vis duurzaam gekweekt en bovendien maken ze zoveel mogelijk gebruik van seizoensproducten van lokale ondernemers. Tevens proberen ze zo weinig mogelijk over te houden of weg te gooien. Of u nu een ontbijt, lunch, diner of enkel creatieve hapjes nodig heeft, zij verzorgen het!

Een creatief concept voor uw feest

Heeft u een leuk thema in gedachte voor uw evenement of feest, maar heeft u nog geen idee hoe u dat gaat uitwerken? Ook dan staat The Eet-team voor u klaar. Zij werken het graag verder voor u uit. Zij bedenken unieke concepten voor zowel kleine gelegenheden als grote evenementen en werken deze vervolgens ook geheel voor u uit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij deze duurzame catering? Neem contact met hen op!

https://the-eet-team.nl/